Tanyagazda- Lovász kollégát keresünk! Szeretnél egy jó hangulatú, családias lovardában dolgozni, ahol munkád nagyra értékelik? Hosszútávra tervezel? Szeretnéd, ha fáradozásaidat érdemeid szerint anyagilag is elismernék? Amennyiben szeretsz a szabad levegőn dolgozni, ezermester beállottságú vagy és egy nyugalmas, békés állást keresel hosszú távra akkor nálunk a helyed. RÓLUNK: A Szilaj Lovaspark 2011-ben kezdte meg működését Csomád határában. Fő profilunk a lovasoktatás és bértartás. Nem versenyistálló vagyunk, elsősorban a szabadidősport kedvelőinek nyújtunk szolgáltatásokat. Lovaink közül 11 boxos tartásban, a többiek félrideg tartásban élik békés életüket 8,5 hektáron. A FELADATOD abrakolás golfautóval szénabálák kihordása MTZ traktorral az etetőkbe boxok almolása UAZ tehergépkocsival a karámok tisztán tartása traktorral nyári időszakban fűkaszálás fűnyíró trakotrral és damilos kaszával pálya boronálása, locsolása, esetenként beállók javítása, villanypásztor hálózat karbantartása A feladatok ellátásához traktort/kisteherautót/golfautót kell vezetni, ill. kézi szerszámokkal szükséges dolgozni. Mezőgazdasági gépek karbantartásába/javításában szerzett tapasztalat és jogosítvány előnyt jelent. AMIT KÉRÜNK: Tapasztalt szakembert keresünk, így a pozíció betöltéséhez ezermester beállítottság szükséges és az, hogy komfortosan mozogj a lovak körül, ne okozzon gondot a ki és bevezetésük, illetve erkölcsi bizonyítványt is szeretnénk kérni. (lovagolni nem kell, de lehet :)) Számodra a Szilaj Lovaspark az ideális munkahely, ha a csapatmunka fontos a mindennapjaid során, ugyanakkor önálló és kezdeményező típus vagy és a feladatoktól sem riadsz meg. FÁRADOZÁSAIDÉRT ÉS LELKIISMERETES MUNKÁDÉRT nettó 320.000 Ft bért biztosítunk. Mivel számunkra a kollégáink elégedettsége és kényelme kiemelten fontos így igényes szolgálati lakást biztosítunk (melyet a képek között megtalálsz). Nálunk nincs állandó 12 órázás, heti 40 órás munkahetet, 1,5 pihenőnapot és rendes szabadságot biztosítunk. A jó hangulatot, rugalmas és kedves tulajdonost, kellemes kollégákat, barátságos lovakat és lovasokat garantáljuk! Sőt, a Balaton déli partján díjmentes ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉG biztosítunk. Ha a fentiek alapján magadra ismertél és a juttatási csomag találkozik elképzeléseiddel, ne habozz jelentkezni. Munkavégzés helye: Csomád
Cégnév: Hirdetésben megadva
Kapcsolattartó: Kulandáné CSaba Viktória
Jelentkezés telefonon: +36305835145
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
FRISS HASONLÓ ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

HASONLÓ ÁLLÁSOK
Lovász Pest megye Pest megye

Modern istállóba keresek bentlakós vagy bejárós nem alkoholizáló, megbízható lovász munkatarsat. A feladatok: trágyázás, almolás, etetés, lovakat ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Lovász állás Győr-Moson-Sopron megye

Józan életű megbízható dolgozni akaró Lovász kollégát keresünk Győrzamolyi lovardába. Lakás megoldható kezdő fizetés 300.000 Ft.

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Lovász Pest megye

Lógondozót (lovászt) keresünk Budapest XVII. kerületi lovardánkba, bentlakással, kiemelt fizetéssel.

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE