Magyarország egyik legszebb kistermelői magánbirtokára keresünk olyan állattartói tapasztalattal (főként tejelő szarvasmarha, ló, és sertés tartással) rendelkező férfi munkaerőt, aki segitségünkre lenne a mindennapi munkában! Feladatatok: - állatok körüli munkák: tehénfejés, elletés, istálló munka, traktorozás, lovak gondozása, disznók etetése, - tanya körüli kerti munkák - a férfi részéről elengedhetetlenül fontos: a minimum “B” kat. jogosítvány, vezetési gyakorlat, jó fizikum és az állattartói tapasztalat Munkarend: reggel 5 órától délután 5 ig, reggeli és ebéd szünet 40-40 perc +’4 x 10 perc munka közi szünet ! Van heti egy szabadnap, és van évente 20’nap fizetett szabadság ! A teljes magasszintü abszolut rezsimentes ellátásra levonásra kerül a 250 ezer forintos fizetésből 100 ezer forint ! A birtokon jelenleg is találhatóak kollegák, a felsorolt munkafolyamatokat nem egyedül kell elvégezni. A meglévő munkatársakon kívűl a család is aktívan ezzel foglalkozik. Jelentkezés: Kizárólag fényképes bemutatkozással, előző munkahelyek megjelölésével! Kérem, hogy NE jelentkezzenek olyanok: - akik még nem próbálták ki magukat hasonló tevékenységekben és nincsenek tisztában a falusi környezetben történő munkavégzés alapjaival, - akiknek gondot okoz a korán kelés illetve a munkaidőben történő alkohol fogyasztási tilalom! - akiknek nincs meg az igénye a szép környezetre! Megfelelő jelentkezés esetén személyes találkozás után az állás azonnal betölthető!
Cégnév: Hirdetésben megadva
Kapcsolattartó: Kovacs Csaba
Jelentkezés telefonon: +36309470780
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Állatgondozót keresek Pest megye

Józanéletű, munkájára és környezetére igényes állatgondozót keresek ottlakással terelő juhok mellé. Bejelentett egész éves hosszú távú munkalehetőség...

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Juhaszt keresek Fejér megye

Juhaszt keresunk 350db birka melle, elvaras hogy tapasztalt es megbizhato legyen, szallas es teljes ellatas biztositott, berezes megegyezes ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Állatgondozói állás Bács-Kiskun megye

Állattartó telepre házaspárt keresek::állatok ellátására,tanya körüli munkák elvégzésére ott lakással,hosszú távra -- szárnyasok mellé !! Józan ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE