Magyarország egyik legszebb kistermelői magánbirtokára keresünk olyan állattartói tapasztalattal (főként tejelő szarvasmarha, ló, és sertés tartásában jártassággal) rendelkező férfi munkaerőt, aki segitségünkre lenne a mindennapi munkában! Feladatatok: - állatok körüli munkák: tehénfejés, elletés, istálló munka, traktorozás, lovak gondozása, disznók etetése, - tanya körüli kerti munkák - a férfi részéről elengedhetetlenül fontos: a minimum “B” kat. jogosítvány, vezetési gyakorlat, jó fizikum és az állattartói tapasztalat Munkarend: reggel 5 órától délután 5 ig, reggeli és ebéd szünet 40-40 perc +’4 x 10 perc munka közi szünet ! Van heti egy szabadnap, és van évente 20’nap fizetett szabadság ! A teljes magasszintü abszolut rezsimentes ellátásra levonásra kerül a 300 ezer forintos fizetésből 150 ezer forint ! A birtokon jelenleg is találhatóak kollegák, a felsorolt munkafolyamatokat nem egyedül kell elvégezni. A meglévő munkatársakon kívűl a család is aktívan ezzel foglalkozik. Jelentkezés: Kizárólag fényképes bemutatkozással, előző munkahelyek megjelölésével! Kérem, hogy NE jelentkezzenek olyanok: - akik még nem próbálták ki magukat hasonló tevékenységekben és nincsenek tisztában a falusi környezetben történő munkavégzés alapjaival, - akiknek gondot okoz a korán kelés illetve a munkaidőben történő alkohol fogyasztási tilalom! - akiknek nincs meg az igénye a szép környezetre! Megfelelő jelentkezés esetén személyes találkozás után az állás azonnal betölthető!
Cégnév: Hirdetésben megadva
Kapcsolattartó: Kovacs Csaba
Jelentkezés telefonon: +36309470780
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
FRISS HASONLÓ ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

HASONLÓ ÁLLÁSOK
Tanyagazda Hajdú-Bihar megye

Kelet-magyarországi mezőgazdasági cég keresi megfelelő, munkájára igényes kollégáit hosszú távra Hajdúsámsoni telephelyére, akár azonnali kezdéssel ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Tanyagazda Nógrád megye

Lakott területtől 1 km-re erdei környezetben fekvő magán hobbi tanyára keresek józan életű, káros szenvedélyektől mentes tanyagazdát vagy ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Lógondozó, tanyagazda Hajdú-Bihar megye

Lógondozót, tanyagazdát keres Hajdúszoboszlón található családi gazdaságunk, napi 8 órás munkakörbe. Elvárások: - lógondozásban szerzett tapasztal...

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE