Miskolc a te helyed
LOVÁSZT KERESÜNK Tapasztalt lovász vagy és egy jó hangulatú, családias lovardát keresel, ahol munkád nagyra értékelik? Hosszútávra tervezel? Szeretnéd, ha fáradozásaidat érdemeid szerint anyagilag is elismernék? A Szilaj Lovasparkban 3 fős lovász csapat felel a lovak és néhány kisállat (kutya, macska, kecske) RÓLUNK: A Szilaj Lovaspark 2011-ben kezdte meg működését Csomád határában. Fő profilunk a lovasoktatás és bértartás. Nem versenyistálló vagyunk, elsősorban a szabadidősport kedvelőinek nyújtunk szolgáltatásokat. Lovaink közül 11 boxos tartásban, a többiek félrideg tartásban élik békés életüket 8,5 hektáron. LOVÁSZKÉNT A FELADATOD az etetés, a friss ivóvíz biztosítása, almolás, trágyázás, a karámok és a lovarda területének tisztán tartása lesz, illetve a pályák karbantartása (boronálás, locsolás). Számunkra mindennél fontosabb lovaink jóléte, a határozott,de erőszakmentes magatartás, az esetleges betegségek felismerése, szükség esetén gyógyszerek adagolása. Jelenleg 3 csődör csikó nevelkedik nálunk (1 és 2 évesek), és minden évben születik 1-2, akiknek nagyobb figyelemre van szüksége, ebben is kérjük a segítségedet. Olykor kisebb karbantartási munkákkal is szeretnénk megbízni, hogy lovardánk megfelelő színvonalon szolgálja ki lovasaink és bértartóink igényeit. A feladatok ellátásához traktor vezetési tapasztalat szükséges. AMIT KÉRÜNK: Tapasztalt férfi szakembert keresünk, így a pozíció betöltéséhez minimum 5 év igazolható szakmai tapasztalat szükséges, illetve erkölcsi bizonyítványt is szeretnénk kérni. Számodra a Szilaj Lovaspark az ideális munkahely, ha a csapatmunka fontos számodra, önálló és kezdeményező típus vagy és a feladatoktól nem riadsz meg. FÁRADOZÁSAIDÉRT ÉS LELKIISMERETES MUNKÁDÉRT nettó 250.000-320.000 Ft kezdő bért + a minőségi munkáért havi bónuszt kínálunk, illetve éves bérfejlesztést biztosítunk. Igényes szolgálati lakásunknak, (melyet a képek között megtalálsz) Te lehetsz az első lakója, de a bentlakás nem feltétel! Nálunk nincs állandó 12 órázás és heti 6 nap munka!! Napi 7-8 óra munkát várunk el, heti 40 órás munkahetet, 1,5-2 nap pihenőnapot és rendes szabadságot biztosítunk. Ezen felül nincs kötöttség abban sem, hogy mikor intézed a napi, lovardán kívüli programjaidat, hiszen csak arra kell figyelni, hogy minimum 1 kolléga mindig legyen a területen, és ezt is szabadon beoszthatjátok! A jó hangulatot, jófej tulajdonost, kellemes kollégákat, barátságos lovakat és lovasokat garantáljuk!
Cégnév: Hirdetésben megadva
Kapcsolattartó: Kulandáné CSaba Viktória
Jelentkezés telefonon: +36305835145
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Lovász állás Csongrád-Csanád megye

Megbízható, rendre, tisztaságra, munkájára igényes munkavállalót keresünk lovász munkakörbe frekventált lovardába hosszú távra. Feladat: a lovak ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Lovász állás Nógrád megye

Lovászt keresünk Lóska János kisbéri ménesébe Vanyarc, Sarlóspusztára. Bentlakásra lehetőség van a telephelyen, felújított lakrészekben. Rezsi ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Lovász Munka akár Párok Győr-Moson-Sopron megye

Sürgősen keresünk megbízható lovász embert vagy házaspárt hobby istállónkba. Kiemelkedő fizetési lehetőséggel. Szállás biztosított. Párok jelent...

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE