Traktoros állások

- 29 állás - összegyűjtöttük a nagy állásoldalak összes találatát
mai
mai
LEGFRISSEBB ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

  Keresett pozíciók
Traktoros
HOL?
  Távolság:
km-en belül

KULCSSZAVAK (tartalmazza)
Új keresés

A traktorvezető általában mezőgazdasági környezetben dolgozik és fő feladata, hogy traktor használatával segítse a munka folyamatát. A munka betöltéséhez B+E jogosítvány általában szükséges

Traktoros munka feladatai
- részvétel szántóföldi munkában
- mezőgazdasági munkák végzése
- traktor kezelése, rendben tartása
- munkagépek ismerete, kezelése
- munkagépek rendben tartása, tisztítása
- tárcsázás, szántás, boronálás, szárzúzás kaszálás
- növényápolás: permetezés, gyomirtás, betakarítás
- növényvédő gépek kezelése és ismerete

Elvárások
A traktoros munka betöltéséhez szükséges a traktoros jogosítvány vagy B+E jogosítvány. A jogosítvány mellett gyakran elvárás, hogy a jelentkezőnek legyen traktorvezetési tapasztalata is. Általában nem szükséges magasfokú végzettség a pozíció betöltéséhez, az elvárás sok esetben az általános iskola befejezése vagy szakmunkás képzettség. Sokszor kiemelik az elvárások közöttazt is, hogy  a jelentkezőnek ne legyen káros szenvedélye és büntetlen előélettel rendelkezzen. Idegen nyelv ismeretét nem igényli a munka. Ha a munka a növények ápolására koncentrál, akkor kertészeti vagy mezőgazdasági végzettséget is elvárhat a munkáltató.
Munkarend
Általában teljes munkaidőben, hetente 5 napon, napi 8 órás munkaidővel ajánlják a traktoros munkát. Gyakran hosszú távú álláslehetőség a traktoros munka. Ezen állások viszont sok esetben szezonális munkák, azaz mikor szükséges a traktoros, akkor szerződteti a munkaadó egy adott időszakra.
Juttatások
A traktoros munkánál az alapbér felett járhatnak bónuszok, szerződéstől függően. Gyakran jár a fizetés mellé teljesítményarányos juttatás is. Bizonyos esetekben a munkaadó lakhatási támogatást is kínál. Ezek mellett gyakran étkeztetést is vállal a munkaadó.