Legyen a munkatársunk! Régóta stabilan működő mezőgazdasági gazdasági társasághoz Case IH Puma 150 erőgépre gépkezelőt keresünk. A munkavégzés jellege és a munkavégzés helye: Modern, számítógépes és RTK rendszerrel ellátott erőgéppel szántóföldi művelési munkák végzése és közúti szállítás Szolnok környéki települések közigazgatási területén. Pályakezdők jelentkezését is várjuk! Elvárásaink: „B” kategóriás jogosítvány. A „T” kategóriájú vezetői engedély megléte előny, de nem szükséges feltétel. Társaságunk támogatja a „T” kategóriás jogosítvány megszerzését tanulmányi szerződés keretében. Ajánlatunk: Versenyképes munkabér, jó munkahelyi közösség, képzési lehetőségek, hosszú távú munkakapcsolat.
Cégnév: Hirdetésben megadva
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
FRISS HASONLÓ ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

HASONLÓ ÁLLÁSOK
Traktoros Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

munkavégzés a legkorszerűbb mezőgazdasági erőgépekkel erő- és munkagépek napi karbantartása elvégzett munkák pontos, precíz dokumentálása menetlevél ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Traktorvezető Tolna megye

Feladatok: A szőlőben használatos erőgépek és munkagépek kezelése A talajművelés, a növényvédelem, az aratás tevékenységének elvégzése A használt ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Traktorvezető Tolna megye

A szőlőben használatos erőgépek és munkagépek kezelése A talajművelés, a növényvédelem, az aratás tevékenységének elvégzése A használt gépek ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE