Legyen a munkatársunk! Régóta stabilan működő mezőgazdasági gazdasági társasághoz keresünk John Deere 6190R multifunkcionális erőgépre, illetve önjáró hidas permetezőre (HAGIE STS 12) precíziós gazdálkodás iránt érdeklődő gépkezelőt. A munkavégzés jellege és helye: Elsődlegesen modern, multifunkcionális, számítógépes és RTK rendszerrel ellátott erőgéppel szántóföldi és kertészeti művelési munkák végzése, másodlagosan nagyteljesítményű, új, önjáró hidas RTK irányítású permetezővel szakszerű szántóföldi növényvédő permetezés végzése Szolnok környéki települések közigazgatási területén. Elvárásaink: „T” kategóriájú vezetői engedély (mezőgazdasági vontató) és mezőgazdasági növényvédelmi végzettség („zöld könyv”), „B” kategóriás jogosítvány. Ajánlatunk: versenyképes munkabér, jó munkahelyi közösség, képzési lehetőségek, hosszú távú munkakapcsolat.
Cégnév: Hirdetésben megadva
Kapcsolattartó: Nagy Tamás
Jelentkezés telefonon: +36703113458
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
FRISS HASONLÓ ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

HASONLÓ ÁLLÁSOK
Traktoros Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

munkavégzés a legkorszerűbb mezőgazdasági erőgépekkel erő- és munkagépek napi karbantartása elvégzett munkák pontos, precíz dokumentálása menetlevél ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Traktorvezető Tolna megye

Feladatok: A szőlőben használatos erőgépek és munkagépek kezelése A talajművelés, a növényvédelem, az aratás tevékenységének elvégzése A használt ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Traktorvezető Tolna megye

A szőlőben használatos erőgépek és munkagépek kezelése A talajművelés, a növényvédelem, az aratás tevékenységének elvégzése A használt gépek ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE