A traktorosszakma legjobbjait keressük! Kérjük, csak akkor hívjon minket, ha "B" és "T" kategóriás jogosítványa egyaránt van, és gyakorlottan használja az RTK rendszereket! Régóta stabilan működő mezőgazdasági gazdasági társasághoz traktorost keresünk. A munkavégzés jellege és a munkavégzés helye: Modern, nagy teljesítményű, számítógépes és RTK rendszerrel ellátott erőgéppel szántóföldi művelési munkák végzése és közúti szállítás ellátása Szolnok környéki települések közigazgatási területén. Elvárásaink: „B” és „T” kategóriájú vezetői engedély (mezőgazdasági vontató) és mezőgazdasági gépész („zöld” könyv) végzettség; RTK rendszerrel ellátott erőgépek kezelésében szerzett gyakorlat. Ajánlatunk: kiemelkedő munkabér, jó munkahelyi közösség, hosszú távú munkakapcsolat, lakhatási lehetőség. Jelentkezéseket telefonon vagy e-mail-ben várunk.
Cégnév: Hirdetésben megadva
Jelentkezés telefonon: +36307737407
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Traktoros, gépkezelő Komárom-Esztergom megye

Esztergom-kertvárosi telephelyünkre keresünk önállóan dolgozni tudó gépkezelő munkatársat. A munkaviszony határozott időre, 3 hónap próbaidővel ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Traktoros Heves megye

Az erőgépek működtetése, a Kompolt és Tass-Pusztai Kísérleti Üzem területein szükséges mindennemű gépi és egyéb fizikai munka elvégzése ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE