Állatgondozó állások

- 44 állás - összegyűjtöttük a nagy állásoldalak összes találatát
mai
mai
FRISS HASONLÓ ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

  Keresett pozíciók
Állatgondozó
HOL?
  Távolság:
km-en belül

KULCSSZAVAK (tartalmazza)
Új keresés

Az állatgondozó állás betöltésére azon személyek a legmegfelelőbbek, akik szeretnek állatokkal dolgozni napi szinten és értenek a kezelésükhöz. Az állatgondozó az a személy, aki a számára kijelölt állatokat napi szinten eteti, megfelelő körülményeiket fenntartja és minden egyéb módon gondozza. Általában állattenyésztéssel foglalkozó cégek munkatársa.

Feladatok
- állatok környezetének takarítása, tisztítása, rendben tartása és fertőtlenítése.
- állatok (gyakori esetben főként sertések, szarvasmarhák, baromfik) etetése, gondozása
- takarmányozás, állatok etetése, itatása
- tisztaság és rend megtartása
- általános állattartási feladatok elvégzése
- állatok telepítése
- állatok nevelésének tervezése, segítése
- állatjóléti és higiéniai feladatok


Elvárások
Gyakran elvárásként jelölik ki az állatgondozó állás betöltésére a bentlakásos munkavégzést. Bármikor felkérhetik munkára, mikor szükség van az állatgondozóra, ennek következtében fontos a jó fizikai erőnlét és a terhelhetőség. Fontos, hogy az állatgondozó jó problémamegoldó képességgel rendelkezzen, legyen megbízható és rugalmas. Sok helyen szükséges a középiskolai végzettség. Az idegen nyelv ismerete az esetek nagy részében nem elvárás.
Munkarend
Teljes munkaidő, gyakran nincs kötött beosztás, hanem az állatok ellátásától függő a munka. Általában az állatgondozó állást hosszú távra ajánlják.
Juttatások
Az állatgondozó állás betöltéséhez jár általában ingyenes szállás, gyakran elvárás a bentlakásos munkavégzés. Ezzel együtt jár a napi ellátás is a munkavállalónak. A munkavégzésért havi fizetés jár. Előnyt jelent, ha  a munkavállaló rendelkezik tapasztalattal. Ha nem bentlakásos a munkavégzés, akkor gyakran támogatják a bejárást.