Területi képviselő (Észak-Nyugat Magyarországi régió)

Új Területi képviselő (Észak-Nyugat Magyarországi régió) munkatársunkat keressük értékesítési csapatunkba. Gépeink bérbeadása tevékenységünk szíve-lelke, ezen a területen dolgozik munkatársaink többsége. Ha szeretsz ügyfelek közelében tevékenykedni és fontosnak tartod, hogy partnereink elégedettek legyenek az általunk nyújtott szolgáltatásokkal, akkor a bérbeadás és értékesítési terület a legmegfelelőbb számodra. Te is szeretnél közéjük tartozni?

Cégünk, a Profirent Gépkölcsönző Kft. az ország legnagyobb gépkölcsönző társasága. Elsősorban építőipari, mezőgazdasági gépek bérbeadásával, és emellett eszközértékesítéssel is foglalkozunk. Küldetésünk, hogy különböző gépek, eszközök és megoldások biztosításával a lehető legjobb szolgáltatást és minőséget nyújtsuk ügyfeleink számára, hogy egyszerűbbé tegyük céljaik megvalósítását.

Mivel foglalkozunk, és mire számíthatsz, ha csatlakozol a csapatunkhoz?

 • 9 területi képviselőnk dolgozik az ország területén. Minden képviselő egy adott szubrégiót kezel, ami általában 2-3 megye kiszolgálását jelenti. Nagyon sokszínű a csapat, sok különböző egyéniség alkotja, akik nagyon jól működnek együtt. Nyitottság jellemzi a munkatársakat, akik örömmel fogadják az új belépőket.
 • Az építkezéseken belül zajló projektek látogatása és ügyfeleink eszközigényeinek kiszolgálása saját eszközparkunkból is a mindennapi feladataid között szerepel majd.
 • Az értékesítési (területi képviselőket és kiemelt ügyfélkezelőket) és ügyfélszolgálati csapatainkat Balázs vezeti, aki több, mint 5 éve csatlakozott hozzánk. Kedveli a csapatai sokszínűségét és arra törekszik, hogy mindenkiből a legjobbat hozza ki, így garantált a fejlődés is. Kiemelten fontos számára az őszinte kommunikáció. Csapatával közösen törekszik a lehető legjobb minőségű munka és eredmény elérésére. Vezetőként mindenben segítségedre lesz, ha kérdésed van nyugodtan fordulhatsz hozzá.

Mikor érdemes erre a lehetőségre jelentkezned?

 • Ha középfokú végzettséggel rendelkezel,
 • Ha több éves értékesítési tapasztalatot szereztél B2B ipari véghasználók számára,
 • Ha felhasználói szintű számítástechnikai ismereteid vannak (Excel, Word),
 • Ha B kategóriás jogosítványod van,
 • Előny, ha műszaki ismereteid vannak, és szakmai tapasztalattal rendelkezel az építőipari szolgáltatások területén, vállaltirányítási rendszer használatában való jártasságod és német és/vagy angol idegen nyelvtudásod van.

Milyen körülményekre számíthatsz:

 • Az állás betöltése teljes munkaidőben (napi 8 óra) lehetséges, kötetlen munkaidőben dolgozol majd.
 • Munkavégzésed helye Észak- Nyugat Magyarország (Győr, Szombathely) régiójában lesz. 

Miért éri ez meg neked?

 • 100%-ban bejelentett, kiszámítható, korrekt bérezést kapsz, ahol minden hónap 5-ig garantáltan a számládra érkezik a munkabéred.
 • 13. havi fizetés is adunk, amit belépésedkor a szerződésedbe is foglalunk.
 • Ebben a pozícióban céges autót is biztosítunk neked.
 • Biztonságos és hosszú távú karrierlehetőséget kínálunk neked, hiszen cégünk az ország legnagyobb gépkölcsönző társaságaként több mint 30 éve szolgálja ki ügyfeleit.
 • Biztosítjuk a munka és magánélet egyensúlyát, családbarát munkahelyet.
 • Belépésedkor a munkavégzésedhez elengedhetetlen eszközöket, modern infrastruktúrát nyújtunk. 
 • Része lehetsz egy jó hangulatú, sokszínű csapatnak, amit évente több céges rendezvénnyel (több napos közös kirándulás, bulik, karácsonyi parti) igyekszünk erősíteni, ahol a tanulás és a szórakozás is helyet kap.
 • Szakmai fejlődési lehetőséget kínálunk, ingyenes angol és excel képzéseken vehetsz részt.
 • Parkolóval, ebédlővel, közösségi helyiségekkel felszerelt irodát biztosítunk.
 • A sport szerelmeseinek külön bérelt teremben kosárlabdázási lehetőséget kínálunk, illetve részvételi lehetőséget akár a Bécs maratonon is.

Mi történik, miután jelentkezel?

 • Amennyiben relevánsnak tartjuk a szakmai háttered, egy személyes interjúra fogunk meghívni a HR generalistánkkal és a szakmai vezetőnkkel. Ez egy kb. 45-60 perces beszélgetés lesz a központunkban, ahol lehetőséged lesz megnézni a környezetet és beleszagolni a hangulatba.
 • Amennyiben sikeresnek bizonyul az interjú, következő lépésként kiküldünk az e-mail címedre két tesztet (Predictive index, és kognitív teszteket), illetve ezt követően egy 2. körös beszélgetésre is sor kerülhet.

 

A PROFIRENT Gépkölcsönző Kft. mindig a legmegfelelőbb jelöltet igyekszik megtalálni, tekintet nélkül a jelölt faji és etnikai hovatartozására, politikai beállítottságára, vallására vagy filozófiai meggyőződésére, szakszervezeti tagságára, egészségére vagy szexuális életére.

Kérjük, ne küldj részünkre olyan önéletrajzot, motivációs levelet vagy más mellékletet, amely a következők valamelyikét vagy mindegyikét tartalmazza: fénykép, érdeklődési kör, hobbi, egyéb olyan adat, amely nem releváns a munkaviszony létesítése, teljesítése, megszűnése szempontjából.

Továbbá arra kérünk, hogy ne ossz meg velünk semmilyen az előző, vagy jelenlegi munkahelyeddel kapcsolatos üzleti titkot vagy vállalati információt. Személyes adataidat a GDPR (EU 2016/679 sz. rendelete), valamint a hatályos nemzeti jogszabályok és hatósági állásfoglalások, ajánlások alapján kezeljük a pozíció betöltéséig, vagy azt követően a Te önkéntes hozzájárulásoddal a hozzájárulásban meghatározott célból és ideig, ha adtál ilyen hozzájárulást. További információt külön adatkezelési tájékoztatóban találhatsz.

Köszönjük a közreműködésedet!

Cégnév: PROFIRENT Gépkölcsönző Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
FRISS HASONLÓ ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

HASONLÓ ÁLLÁSOK
Területi képviselő Somogy megye

Input anyagok értékesítése, termény felvásárlása Meglévő ügyfélkör magas színvonalú kiszolgálása, új kapcsolatok kiépítése Munkakörrel járó adminisztratív ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Területi képviselő Békés megye

Termény elsősorban gabonafélék és olajos magvak felvásárlása Inputanyagok értékesítése, finanszírozási szerződések megkötése Kapcsolattartás ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE