Feladatok

Az EUROPART kamion alkatrészeket forgalmazó cég, amely sikerre éhes vérbeli értékesítőket keres
field-sales csapatába területi képviselőnek Bács-Kiskun / Csongrád-Békés / Hajdú-Bihar vármegye területekre.

Nem kell műszaki ásznak lenned, mert a bennfentes tudást készen átadjuk. Viszont egy laza gázolajszag-fétis és némi nehézgép-mánia kimondottan jót tesz, hogy hamar otthon legyél ebben az öntörvényű fuvaros világban ;)

Járműalkatrészeket értékesítünk – nem akárhogy! Az élvonalban vagyunk, de még bőven van mit kisajtolni a piacból. 30% növekedést fogunk(!) megugrani a következő 3 évben – ami azt jelenti, hogy még több haszongépjármű szerviz, kamion-, tréler-, áruszállító- és buszflotta lesz elégedett a gyors, precíz és termékminőségben is prémium szolgáltatásunkkal.

Munkakörnyezeted: A VAD TELIVÉR VILÁG

András az országos értékesítési vezető, ő lesz a közvetlen főnököd – ért az utolsó csavarokhoz is. Ő oltja beléd a műszaki expert-tudást és a 20 év alatt összegyűjtött sales-stratégiáit. És ő vezet aztán az értékesítői dobogó csúcsáig.
András nem lacafacázik, az első héttől nyomatni fogja veled a padlógázt:
Gyorstalpalókon műszakisodsz
 • Premium Parts, avagy a tematikus sajátmárkás Europart termék-beavatás – ez a muníciód, hogy mit miért kinek ajánlj.
 • EWOS webshop betekintő – ez úgy növeli a forgalmad, hogy az offline vevőket áttereled, és „maguktól” hozzák a zsebedbe a bevételt.
 • Kim XS a CRM-rendszer – ez a Bibliád, a súgógéped, a gondolatolvasód a top értékesítéshez.
 • Promóciós okosságok és varázsszavak - hogy legyen apropód kimenni az ügyfélhez és elcsábítani hozzánk.
 
 • Sales Kommandóztok
Ti, a Musztáng csapat tagjai együtt indultok a piachódító csatába! Be kell robbannotok az állóvízbe vad csinnadrattával, hogy azonnal forrásnak induljon az egész szakma miattatok és az EUROPART termékektől égjen lázban. Ezért az saját telephelyeiteket, vagy a többit sorra vesszük az országban – és bedobjuk a színes-szagos ellenállhatatlan-ajánlatos Molotov-koktélt a területre!

Minden hónapban, András vezényletével célba vesztek egy telephelyet együttes erővel és ti, az 9 értékesítő kézen fogva egy tapasztalt értékesítővel körbebombázzátok az ügyfeleket! András közben ott van, résen: okít, tanít, büntet és lökdös előre, hogy még profibbak legyetek! Megszórjuk őket az Europart-lehetőséggel és beizzítjuk a piacot, hogy aztán egyedül már csak aratnod kelljen a diadalt! Kisorsoljuk, hogy hol kezdjük, kié melyik útvonal – és EUROPART-TÁMADÁÁÁÁS!

 
 • Hétindító energetizáló kick-off telefonkonferencia, az új sales-csapattal: kinek mi a terve a hétre, hány ügyfélhez megy, mit fog másképp csinálni, mint előző héten – hogy felpörögj és lendületet kapj.
   
 • Alkalmanként reggel 25 perc feltüzelő konferencia-meeting: a kocsiban feltekerjük az adrenalint, hogy áradjon belőled az eltökélt, mindenkit letaglózó győztes karizma, mire betoppansz az ügyfélhez. Végigvesszük, ki mire készül, mire figyeljünk, mit kell tolni 500zal, mi a nap terméke, mit nyomunk, mert az 1forintos kifutó termék – ééés minden buksza kinyílik, mert mindenkit magunkba szerelmesítünk, mert bajnokok vagyuuuunk!
 • Ebédszünet Eszmecsere: Témái
 1. „mostanában az a téma a szervizekben, hogy…,
 2. csúnyán benéztem ma azt, hogy…,
 3. kiröhögtek/megölelgettek a xy-kampány miatt, mert…,
 4. feltaláltam a spanyol viaszt, azaz…”
Dél és 1 között az ügyfél is eszik, hagyni kell, de mi nem tétlenkedünk evés közben sem. Összeülünk falatozni, de közben összetesszük, amit bezsebeltünk a délelőtt folyamán: tapasztalatot, tanulságot, tippet, trükköt – egymást is folyamatosan tanítjátok, fejlesztitek, hogy egyre gigantikusabb ászokként kebelezzétek befelé a piacot.
 • NapzártaFon – szumma-szummárum: körbecsörgünk hazafelé menet, hogy mi-mindent lendítettünk mozgásba ma! Hány potenciális partnernél voltál, mennyi-hogy ment, mit tudsz értékeset megosztani a többiekkel, hogy holnap még nyerőbb legyen a nap!
 • Dicsekedős Péntek: aki a legnagyobb király, azé a hordó sör! Folyamatos heti versenyek, győztes avatással és tapsviharral, mert tudjuk, hogy mennyire beleteszed magad!
 • Sales Riportok: minden hónap végén kapsz egy összesítőt, hogy az ügyfeleid mennyit hoztak a a konyhára $$$. Nem kell statisztikát készítened vagy kimutatásokból-számlákból összeollóznod, mennyire voltál TELIVÉR – csak rápillantasz és ott virít a diadalmeneted oklevele. Ebből tervezheted, hogy a jövő hónapban miként döntöd meg a saját rekordodat ;)
 • VERSENYEK, bajnokságok, kihívások, fogadások, amennyit csak akarsz – van egy vagány vándorkupánk alkatrészekből, együtt kitaláljuk, milyen versenyszámban akartok egymásnak feszülni! A legmagasabb árrésű telephely cím kell? Vagy szóljon arról az élet, ki hozta a legtöbb új ügyfelet, netán a top rendelés-volumenről? Ami titeket beindít a legmagasabb ívű vadászrepülésre – mi alkalmazkodunk! 
 • A műszakis és sales-stratéga mentorok ellátnak a készségszintű tudással, amivel magabiztosan boldogulsz a terepen, de eközben A PULT a hátországod, ahol a fiúk mindent-de-mindent tudnak az összes-de-összes termékről, beszerzési csatornáról, szállítási kondícióról vagy szokásos, de fatális cikkszámhibáról!  Ők támogatnak téged teljes mellszélességgel szakmailag, és nyűgözik le az ügyfelet a durván profi-szaki tudásukkal. Legkésőbb ezen a ponton az érdeklődő garantáltan belénk szeret, ha már te rávetted, hogy betegye a lábát a küszöbön – éééés: megvan PLUSSZ EGY VEVŐ!

Elvárások

TE VAGY A MUSZTÁNG!
 • Telivér értékesítő vagy: agilis, érett, tapasztalt – nem egy bájgúnár. Te a hitelességeddel és az emberismereteddel zsákolod be egymás után az ügyfeleket.
 • Ma akarod lekörözni a versenytársaidat – nem mindjárt, esetleg holnap, vagy majd, ha ideális a csillagállás, hanem azonnal. Győztes vagy: éhes és türelemmentes.
 • A pénznél sokkal mélyebb dolog hajt – a versenyszellem és a szenvedély tüzel. Bármiből bizniszt, bárkiből ügyfelet fabrikálsz, mert te márpedig a toppon zárod a napot, hisz: ki, ha nem te?!
 • Olyan vagy, akit a közvetlensége ellenére komolyan vesznek – nyitott, egyenes, rámenős vagy, de olyan nincs, hogy te nem hozod, amit mondtál, hogy hozod. Frankón & izibe’.
 • Nem fehérkesztyűben vitrinből áruljuk a portékát – ez terepmunka a vadonban! Néha dzsuvás leszel, néha SOS-futár leszel, néha egy fintorral kiutálnak – tehát kalandvágy és vérmes eltökéltség kell!


EZEN A LEGELŐN TE VAGY AZ ALFA!
Országszerte 13 telephelyen sorozzuk az ügyfeleket az alkatrészeinkkel és a szaktudásunkkal, hogy meggyőzzük őket, hogy az EUROPART a bajnok. Bármi kell, nálunk megkapja – ha nem a német 100.000 m2-es raktárból, akkor itthoni beszerzésből. Ha még nem tudja, mi kell, mi kispekuláljuk – beleférkőzünk a fejébe és magunk mellé állítjuk, mert velünk a legjobb neki. Jöhet akármilyen gixer terepen, minden bázisunk saját raktárkészletből operál, vagy a budapesti pufferből SOS-rendeléssel, de mindig kihúzzuk a csávából az ügyfelet.  
Milliónyi cikkszámunk van, több ezer aktív ügyfelünk: szervizek, fuvarozó, építőipari cégeknek szolgáltatunk, mezőgazdasági járművek alkatrészeiben utazunk, flotta kezelőkkel dolgozunk és közművállalatok is beesnek, ha valami „tegnapra kell”.
A webshopunk pörög, a központi forródrót izzik, mint a pultos eladók keze alatt a kiszolgálás és folyamatosan zakatolnak akcióink, promó-kampányaink, tematikus katalógusaink.
De ez nekünk még nem elég! Csúcsokat akarunk dönteni, rekordokat überelni, minden vetélytársat magunk mögé utasítani – és itt jössz te a képbe…
Van egy jókora piac, amiből meríteni lehet. Ezt veled most azonnal átfordítjuk kijárós-értékesítésre – és elcsaklizzuk a konkurenciától még egy szaftos szeletét a tortának!

A KONKRÉT KIHÍVÁS
A cél röviden-tömören: 3 éven belül legalább 1/3-ával plusz 30%-os növekedést elérni új ügyfélszerzés és meglévők vásárlási volumenének növelésével. Ennyi.
A cél bővebben:
Ezt havi 10 behozott új ügyféllel éred el.
Egyet behozni 2-4 hét átlagban.
10-ből 7-en fogadnak, 10-ből 5-en vásárolnak, ha ügyes vagy, 7-en is.
500 potenciális ügyfél tobzódik körülötted gazdátlanul – vagy béna gazdával.
Gyerekjáték lesz neked.
8-kor izzítod a hajtóművet és célba veszed az aznapi túraútvonaladat a megtervezett vevőlátogatási listád alapján.
Az út a sikerhez annyi, hogy olyan röntgenszemmel szkenneled le őket, hogy megtaláld a vásárlásösztönző fogást rajtuk.
 • Cserkészd be és vadászd le a legnagyobb potenciállal rendelkező új ügyfeleket! Vannak cél-listáink a top100 kiszemelt partnerről, felmelegíteni való régi ügyfelekről – te vedd célba őket és el ne engedd, amíg nem vásárolnak!
 • Pezsegj kint a terepen, építsd a konnekcsönt: bratyizz, spanolj, detektáld a húzóembert, tedd fel a jó kérdéseket, bográcsozz a szervizfőnökkel, ha az kell, de tudd meg, min keresztül vezet az út a kiszemelt ügyfél bizalmáig! Néha egy elvetemült közös hobbi vagy a kedvenc focicsapat bénázása miatti szentségelés vezet az összekacsintáshoz – és a sales-győzelemhez.
 • Vedd el, amit bírsz és ne legyél szégyenlős: zsákold be a kontakt-infókat, fixáld a szállítási, számlázási feltételeket, máris árazz neki terméket, nyomj neki ajánlat-javaslatot – ééés mehet is a pultos kollégáknak kidolgozásra. Neked meg jöhet a következő!
 • Akciózz, promózz, infózz, hints el problématudatot, szállíts megoldásokat! Te kelted fel az érdeklődést, méred fel az igényt és viszed a hírét az akcióknak – te vagy a kommunikáció beindításáért a felelős! Aztán ha masíroznak be dalolva portékáért, a pultban ülők mindent tudnak szakmai kérdésben. Nincs totoja, nem apróbetűsözöl – kezet rá és menjen a biznisz!
 • Kim XS, avagy dokumentálj az-ég-áldjon-meg! Vallásosan jegyezz fel mindent az ügyféltalálkozódról az ügyfélinformációs rendszerbe tableten – de mindent-is! Mik a márkái, miben utazik, milyen a szerződése, mi a nyűgje. Mit majszolt, milyen szennylap hevert az asztalán, imádta, hogy 39 fok van, meghalt az Iveco nevű aranyhala…

Neked csak 5 perc az életedből, de ezzel a lényegtelen infó foszlánnyal tudod legközelebb örömkönnyek közepette térdre, azaz a kasszához „kényszeríteni” – és így célirányosan támadhatjuk akciókkal vagy ajándékokkal.

Amit kínálunk

PEZSGŐ, TAPSVIHAR ÉS BABÉRKOSZORÚ!!!
 • A tapasztalt Musztángok fizetése legalább bruttó 600.000 – de ez csak az alap! 
 • Nincs felső határa a bónuszodnak, ami ehhez hozzájön: minden ügyfél forgalma a salesé, azaz az új ügyfelek után, a meglévő ügyfelek forgalomnövekedése után is jár. Különböző célszámok elérése, mint az aktivitás, a promóciós értékesítés, termékcsoportos bónusz, (új) látogatások száma, terület forgalmának növelése, a webshopba terelés utáni jutalék… és… és… és – egy percig se aggódj, jól fogsz keresni, ha győztes telivér vagy, hiszen csak rajtad áll!
 • Vagány nincs-szűkebb-póló egyenruha, amin átment egy kamion B-)
 • Egy azt-a-teringettét céges autó privát használatra is - …talán csak nem egy Mustang?!
 • Telefon - amire csak vágysz: Apple, dual simes, vagy Samsung top telefon, 234 mp-es, csak kérned kell!
 • Tablet – de-de kell neked a webshopot mutogatni, emailt olvasni
 • És persze napi szinten ott a lehetőség, hogy bajnoknak koronázzanak, mert a verseny megállás nélkül zajlik – és a legjobb folyamatosan kerestetik!

Szóval…? Ha Musztáng vagy, kattints és csatlakozz!

Munkahelyi extrák

 • Céges étkező
 • Céges rendezvények
 • Parkoló
 • Ingyen kávé, üdítő

Cég információ

Az EUROPART kamion alkatrészeket forgalmazó cég, amely sikerre éhes vérbeli értékesítőket keres
field-sales csapatába területi képviselőnek Bács-Kiskun / Csongrád-Békés / Hajdú-Bihar vármegye területekre.

Nem kell műszaki ásznak lenned, mert a bennfentes tudást készen átadjuk. Viszont egy laza gázolajszag-fétis és némi nehézgép-mánia kimondottan jót tesz, hogy hamar otthon legyél ebben az öntörvényű fuvaros világban ;)

Járműalkatrészeket értékesítünk – nem akárhogy! Az élvonalban vagyunk, de még bőven van mit kisajtolni a piacból. 30% növekedést fogunk(!) megugrani a következő 3 évben – ami azt jelenti, hogy még több haszongépjármű szerviz, kamion-, tréler-, áruszállító- és buszflotta lesz elégedett a gyors, precíz és termékminőségben is prémium szolgáltatásunkkal.

Mert nincs lehetetlen – és a hátra-arc vagy a kudarc nem opció!
Mert ez egy verseny – és mi nem részt venni, hanem győzni jöttünk.
Szóval: essünk neki!
Most.

A Musztáng név a lófajta szívóssága és függetlensége miatt világszerte ikonikus: maga a szilaj, feltartóztathatatlan, elemi erő. Vad, öntörvényű, eltökélt. Rá nem vonatkoznak szabályok, nem passzol semmilyen skatulyába – mégis vitathatatlan győztes.

Te Musztáng vagy…?
Mert akkor megtaláltad a legelőd – gyere, csatlakozz, domináljuk le a piacot!

Jelentkezés módja

Ha úgy érzed, ez mind Rólad szól, ne habozz, csatlakozz! Küldj magadról egy önéletrajzot és nyerd el a pozíciót!
Cégnév: Europart Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
FRISS HASONLÓ ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

HASONLÓ ÁLLÁSOK
Területi képviselő Csongrád-Csanád megye

Input anyagok értékesítése, termény felvásárlása Meglévő ügyfélkör magas színvonalú kiszolgálása, új kapcsolatok kiépítése Munkakörrel járó adminisztratív ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Területiképviselő Győr-Moson-Sopron megye

Nyugat-magyarországi székhelyű, mezőgazdasági gépkereskedelemmel foglalkozó cég - Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom vármegyék területére ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE