Miskolc a te helyed

SAP szakértő

SAP 4 HANA

Megbízónk Európa legnagyobb kukorica feldolgozó társasága, több mint 100 milliárdos forgalmával Magyarország egyik vezető élelmiszeripari-mezőgazdasági feldolgozó cége, fő termékei fontos alapanyagként jelennek meg az élelmiszeriparban, vegyiparban, gyógyszeriparban és a papíriparban. A modern technológiájú és innovatív szemléletű társaságnál a digitalizáció áll a fejlesztések középpontjában, évek óta az SAP Hungary mintavállalataként működik, jelenleg már nincsen olyan területe, amely ne a legmodernebb SAP alkalmazásokat használná, vagy amelyen ne zajlana éppen azok bevezetése.  A Székesfehérvár és Dunaújváros között elhelyezkedő nagyvállalat most az SAP 4 HANA integrált rendszer működtetésének és fejlesztésének fontos munkatársát keresi.

Az SAP szakértő a rendszer fejlesztésén dolgozó külső tanácsadókkal szorosan együttműködve az üzleti folyamatok specifikációjáért, az integrált vállalatirányítási rendszerbe illesztéséért és a business architecturáért lesz felelős. Szakértőként elsősorban az EWM és a Transport Management modulokkal dolgozik sokat, de munkája során egyéb modulok fejlesztési projektjeiben is lesznek feladatai, így szélesebb körű szakmai tapasztalatokra tehet szert.

A pozícióra szakirányú (IT, műszaki) felsőfokú végzettségű, az SAP R3 rendszer fejlesztői, vagy üzleti oldali működtetésében, fejlesztésében legalább 2-3 éves szakmai tapasztalatot szerzett, angolul kommunikációképes szakemberek jelentkezését várjuk.

Megbízónk az eredményes munkát stabil munkahellyel, barátságos, családias légkörrel segíti és versenyképes kompenzációs csomaggal honorálja.

Állás, munka területe(i):

  • IT programozás, Fejlesztés
  • Programozó, Fejlesztő
  • IT üzemeltetés, Telekommunikáció
  • Vállalatirányítási rendszer, SAP
  • Projektmenedzsment

Jelentkezés módja:

Magyar és angol nyelvű önéletrajzát a "Jelentkezem" gombra kattintva várjuk, „SAP szakértő” megjelöléssel.

Cégnév: HILL International Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
SAP tanácsadó Hajdú-Bihar megye

SAP bevezetés folyamataiban való részvétel; SAP tesztelés, hibafeltárás és elhárítás; SAP üzemeltetés és folyamatos fejlesztés; Dokumentációk ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
SAP tanácsadó Hajdú-Bihar megye

A KITE Zrt. -Magyarország piacvezető mezőgazdasági cége- pályázatot hirdet SAP tanácsadó munkakör betöltésére Nádudvaron található Központjába ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE