Megváltozott munkaképességű
A KUPMET Kft. egy dinamikusan fejlődő, lemezmegmunkálással foglalkozó vállalkozás Hajdúböszörményben. Gyártunk alkatrészeket például az autóiparba, mezőgazdasági gépekhez, kandallókhoz, csomagoló gépekhez.A megnövekedett vevői igények kielégítésére a jelenlegi csapat bővítéséhez keresünk új munkavállalókat. Ha szeretnéd megtanulni a lemezmegmunkálás fortélyait, vagy kamatoztatni szeretnéd tapasztalataidat, itt a helyed! Hegesztő/Hegesztőrobot operátorFeladatok a hegesztőrobot technológiájának elsajátítása és a robot kezelésea robothegesztéshez szükséges szerszámok tervezésében való részvétela robot problémáinak megoldásában való részvétel Elvárások Alapfokú angol nyelvismeretHegesztő végzettségAffinitás a robotikához és az automatizáláshoz előnyt jelentNem 8.00-16.00-ig mentalitás, 2 műszakos munkavégzésProbléma megoldó készség és gyakorlatias gondolkodás Pályakezdők jelentkezését is várjuk! Amit kínálunk Kiszámítható fizetés, órabér alapú elszámolás, túlóra lehetőségCsaládias légkörFiatalos, összetartó csapatTapasztalatszerzési lehetőség, továbbképzési lehetőségekMinőségügyi bónusz Amennyiben cégünk hirdetése felkeltette érdeklődésedet, kérünk küldd el önéletrajzod.
Cégnév: Kupmet Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Hegesztő Jász-Nagykun-Szolnok megye

Adott munkautasítások alapján az acélszerkezetek és fémalkatrészek összeállítása és hegesztése A kivágott alkatrészek megfelelőségének ellenőrzése ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Grafikus operátor Pest megye

Jó hangulatú, összetartó csapatunk nagyon várja, hogy megismerje új kollégánkat, aki az Agroinform Média Kft. üzleti tevékenységeinek, illetve ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Operátor Baranya megye

Granuláló gép beállítása, a gép alapanyaggal való folyamatos kiszolgálása Anyagmozgatás Gépek műszaki állapotának figyelése, hibák jelzése a ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE