mai
mai
LEGFRISSEBB ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

  Keresett pozíciók
Hegesztő
HOL?
  Távolság:
km-en belül

KULCSSZAVAK (tartalmazza)
Új keresés

A hegesztő munkát végző ember az a személy, aki fém és egyéb anyagok hegesztésével, megmunkálásával foglalkozik. Létezik hegesztő szakképesítés is. Állások hegesztőknek könnyen találhatók az Állásportál.hu-n.

Feladatok
- hegesztés feladatok ellátása
- acélszerkezetek összeállítása
- lakatosipari gépek használata
- a használt gépek rendben-, és karbantartása
- a munkaterület rendben tartása
- alkatrészek bejelentése
- gépek ellenőrzése
- munkavégzéshez szükséges gépek ismerete, működtetése
- munkavédelmi előírások betartása a munkavégzés idején

Elvárások
A hegesztő munka elvárásai közé tartozik általában a hegesztő végzettség. Fontos ezek mellett, hogy a hegesztő ismerje a folyamatokhoz szükséges eszközök használatát. Műszaki rajzokat is tudni kell olvasni. Nem mindig, de esetenként elvárás a szakmai tapasztalat. Fontos, hogy a hegesztő tudjon önállóan, precízen dolgozni, jó problémamegoldó képességgel rendelkezzen és legyen felelősségtudatos.

Munkarend
Általában heti öt napon, napi nyolc órában dolgoznak a hegesztő munkát vállaló személyek. Megesik, hogy több műszakban történik a munkavégzés.

Juttatások
A hegesztő munkát végző embereknek általában ajánl a munkaadó cafetériát, buszjáratot vagy utazási támogatást. Gyakran teljesítmény bónusszal is jár a hegesztői munka. A munkaruhát is általában a munkaadó biztosítja a munkavállalónak. Juttatások közé tartozik még sokszor műszakpótlék is. Szakmai támogatást vagy továbbképzést is kínál esetenként a munkaadó.