Munkájára igényes,megbízható,alkoholizmustól mentes fizikailag is dolgozni tudó és akaró egyént esetleg párt,(de munka csak a férfi részére biztosított egyenlőre,későbbiekben mindkettő is) keresünk motoros szabadidő parkba.Szállás megoldott. Feladat: A park területének és kiszolgáló helyiségeinek karbantartása és felügyelete . Kisebb javítások elvégzése,kis gépek ismerete használata,fűrészek,fűkaszák-nyírók,barkácsgépek,stb. takarítás,besegítés az üzemeltetésbe. Ha traktort ,vagy rakodót tud vezetni az sem hátrány. Általános fizikai kondició szükséges a park területének ,dombjainak körbejárásához is. Állatokhoz való pozitív hozzáállás. Birka ,kutya. Munkaidő teljesen rugalmas ,egész évben biztosított hosszútávú munkalehetőség,nem csak szezonális. Jelentkezni lehetőleg fényképes önéletrajzzal itt az oldalon bérigény feltüntetésével vagy telefonon.
Cégnév: Hirdetésben megadva
Kapcsolattartó: Horvath Tamas
Jelentkezés telefonon: +36309736441
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Gondnoki állás Baranya megye

Okorvölgy melletti , újonnan nyíló, szabadidős ranchunkra kollégát keresünk. Gondnoki, karbantartói,takarítói munkára várjuk az vendéglátást ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Kertész, gondnok Pest megye

Kizárólag párok jelentkezését várjuk! Magyarország egyik piacvezető állatgyógyszer- és állateledel forgalmazó vállalata, az Alpha-Vet Állatgyógyászati ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE