Telephelyi munkatárs (Budapest, XX. kerület)

Új telephelyi munkatársunkat keressük az új budapesti központunkban nyíló telephelyünkre. Gépeink bérbeadása tevékenységünk szíve-lelke, ezen a területen dolgozik munkatársaink többsége. Ha szeretsz ügyfelek közelében tevékenykedni és fontosnak tartod, hogy partnereink elégedettek legyenek az általunk nyújtott szolgáltatásokkal, akkor a bérbeadás és értékesítési terület a legmegfelelőbb számodra.

Cégünk, a Profirent Gépkölcsönző Kft. az ország legnagyobb gépkölcsönző társasága. Elsősorban építőipari, mezőgazdasági gépek bérbeadásával, és emellett eszközértékesítéssel is foglalkozunk. Küldetésünk, hogy különböző gépek, eszközök és megoldások biztosításával a lehető legjobb szolgáltatást és minőséget nyújtsuk ügyfeleink számára, hogy egyszerűbbé tegyük céljaik megvalósítását.

Mivel foglalkozunk, és mire számíthatsz, ha csatlakozol a csapatunkhoz?

A 6 fős pesterzsébeti csapatunkba keressük új telephelyi munkatársunkat. 

 • A csapat többi tagjával együtt biztosítjátok a telephelyre érkező ügyfelek gyors, gördülékeny kiszolgálását, akár bérleti-, akár vásárlási szándékkal térnek be hozzánk.
 • Fő feladataid közé tartozik majd, hogy közreműködj az építőipari gépek bérbeadásában, az ügyfelek kiszolgálásában, egészen pontosan a gépek átadás-átvételének dokumentálásában, valamint az értékesítésre váró eszközök eladásában, számlázásában és megrendelésében. A bérleti szerződések, bérleti számlák készítése, a pénztárkezelés, árajánlatok készítése, nyomon követése és a telephelyi telefonok és levelezések kezelése is a mindennapi feladataid közé tartozik majd.  Valamint az eszközök kiadása és visszavétele, azaz a gépek kipróbálása, fizikális átadása és mennyiségi és minőségi átvétele az ügyfelektől, továbbá a gépek- eszközök raktározása és tisztán tartása is a mindennapi feladataid közé tartozik majd.

Mikor érdemes erre a lehetőségre jelentkezned?

 • Ha középfokú végzettséggel és B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezel, 
 • Ha van műszaki affinitásod,
 • Ha felhasználói szintű számítástechnikai ismereteid vannak,
 • Ha a korábbiakban ügyfélkezelésben tapasztalatot szereztél,
 • Ha szabálykövetés, jó kapcsolatteremtő képesség és ügyfélközpontúság jellemez,
 • Előny, ha rendelkezel értékesítésben szerzett tapasztalattal és targonca vezetői jogosítvánnyal, valamint építőipari gépek és technológiák ismeretével, és műszaki végzettséged van, illetve, ha vállalatirányítási rendszerek használatában már jártasságot szereztél.

Milyen körülményekre számíthatsz:

 • Az állás betöltése teljes munkaidőben lehetséges, a munkaidő hétfőtől péntekig 7:00-15:30-ig tart. 
 • Budapesten összesen 4 helyen vagyunk megtalálhatóak, de jelenleg kölcsönzői munkatársunkat a XX. kerületi, pesterzsébeti telephelyünkre keressük, ahol a teljes budapesti központunk található, amit a 1202 Budapest, Nagykőrösi út 275. szám alatt találod.

Miért éri ez meg neked?

 • 100%-ban bejelentett, kiszámítható, korrekt bérezést kapsz, ahol minden hónap 5-ig garantáltan a számládra érkezik a munkabéred.
 • 13. havi fizetést is adunk, amit belépésedkor a szerződésedbe is foglalunk.
 • Közösségi közlekedés esetében (MÁV, Volán) 100%-ban térítjük munkába járásodat, amennyiben Budapest közigazgatási határán kívülről érkezel. Gépkocsival történő munkába járás esetén 30 Ft/km-rel támogatjuk a bejárást, szintén a Budapest közigazgatási határán kívülről érkezőknek.
 • Biztonságos és hosszú távú karrierlehetőséget kínálunk neked, hiszen cégünk az ország legnagyobb gépkölcsönző társaságaként több mint 30 éve szolgálja ki ügyfeleit.
 • Biztosítjuk a munka és magánélet egyensúlyát, családbarát munkahelyet.
 • Szakmai fejlődési lehetőséget kínálunk, ingyenes szakmai képzéseken pl.: excel és/vagy gépkezelői tanfolyamon vehetsz részt.
 • Belépésedkor a munkavégzésedhez elengedhetetlen eszközöket, modern infrastruktúrát nyújtunk, céges mobiltelefont magánhasználattal és céges munkaruházatot. 
 • Része lehetsz egy jó hangulatú, sokszínű csapatnak, amit évente több céges rendezvénnyel (bulik, karácsonyi parti) igyekszünk erősíteni, ahol a tanulás és a szórakozás is helyet kap.
 • A sport szerelmeseinek részvételi lehetőséget biztosítunk akár a Bécs maratonon is.

Mi történik, miután jelentkezel?

 • Amennyiben megfelelőnek tartjuk a szakmai háttered, egy személyes interjúra fogunk meghívni a szakmai vezetőnkkel és HR generalistánkkal. Ez egy kb. 45-60 perces beszélgetés lesz a telephelyünkön, ahol lehetőséged lesz megnézni a környezetet és beleszagolni a hangulatba. 

 

A PROFIRENT Gépkölcsönző Kft. mindig a legmegfelelőbb jelöltet igyekszik megtalálni, tekintet nélkül a jelölt faji és etnikai hovatartozására, politikai beállítottságára, vallására vagy filozófiai meggyőződésére, szakszervezeti tagságára, egészségére vagy szexuális életére. Kérjük, ne küldj részünkre olyan önéletrajzot, motivációs levelet vagy más mellékletet, amely a következők valamelyikét vagy mindegyikét tartalmazza: fénykép, érdeklődési kör, hobbi, egyéb olyan adat, amely nem releváns a munkaviszony létesítése, teljesítése, megszűnése szempontjából. Továbbá arra kérünk, hogy ne ossz meg velünk semmilyen az előző, vagy jelenlegi munkahelyeddel kapcsolatos üzleti titkot vagy vállalati információt. Személyes adataidat a GDPR (EU 2016/679 sz. rendelete), valamint a hatályos nemzeti jogszabályok és hatósági állásfoglalások, ajánlások alapján kezeljük a pozíció betöltéséig, vagy azt követően a Te önkéntes hozzájárulásoddal, a hozzájárulásban meghatározott célból és ideig, ha adtál ilyen hozzájárulást. További információt külön adatkezelési tájékoztatóban találhatsz.
 

Köszönjük a közreműködésedet

Cégnév: PROFIRENT Gépkölcsönző Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
FRISS HASONLÓ ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

HASONLÓ ÁLLÁSOK