Munkádra igényes vagy, a részletekre is odafigyelsz, és szívesen irányítanál egy kisebb csapatot? Nemzetközi kereskedelemmel és mezőgazdasági termeléssel foglalkozó cégcsoportunk Bugyin található központi telephelyére keressük talpraesett műszakvezető munkatársunkat. Milyen feladatokra számíthatsz? - felügyeled és koordinálod a munkatársak napi munkáját - felügyeled az állatok tartását, gondozását, takarmányozását - az állattartó helyek és azok környezetének rendben tartása - az állatok elhelyezése, ellátása, megfigyelése, egészségi állapotuk ellenőrzése - az állatok ki- és beszállításának koordinálása, szerződések teljesítésének ellenőrzése - a műszaki létesítmények felügyelete - naprakész adminisztráció, jelentések készítése a vezetőség felé Milyen feltételekre számíthatsz? - telephelyeinken modern munkakörülmények között dolgozunk, holland tulajdonú 700 fős cégcsoportunk a felelős állattartás iránt elkötelezett - határozatlan idejű, teljes munkaidős munkaviszonyt kínálunk - munkavégzés helye: Felsővány, Bugyi, Hács, Nagyalásony-Somlóvecse (gépjárművel megközelíthető telephelyek, munkába járás költségtérítés: 15 Ft/km, saját gépjármű szükséges) Szállás hozzájárulást biztosítunk Mit várunk tőled? - szarvasmarha tartásban szerzett tapasztalattal, legalább középfokú végzettséggel rendelkezel, és elkötelezett vagy az állatok jóltartása iránt (agrár szakmai végzettség és vezetői tapasztalat előny) - magabiztosan kezeled az irodai szoftvereket - nyitott és gyakorlatias vagy, jó szervezőkészséggel, problémamegoldó képességgel rendelkezel Jelentkezz hozzánk! Ha a fentiekből magadra ismertél, küldd el jelentkezésed bruttó bérigényed megjelölésével. Pályázatod beküldésével automatikusan hozzájárulsz önéletrajzod és személyes adataid kezeléséhez a Hunland cégcsoport szervezeti egységein belül. A beérkezett pályázatokat, amennyiben a pályázó másként nem rendelkezik, adatbázisunkban elhelyezzük, a törvényi követelményeknek megfelelően őrizzük, harmadik fél részére nem adjuk át, és a beérkezéstől számított 1 év múlva töröljük.
Cégnév: Hirdetésben megadva
Kapcsolattartó: Hunland Trade Kft.
Jelentkezés telefonon: +36701985160
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Műszakvezető Baranya megye

Termelési terv teljesítése Műszakok átadása, átvétele, indítása és leállítása A hozzá tartozó műszak teljes körű koordinálása, irányítása, valamint ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Raktári Műszakvezető Csongrád-Csanád megye

Hódmezővásárhelyi székhelyű mezőgazdasági termékek termesztésével és kereskedelmével foglalkozó cégcsoport GYÁLI TELEPHELYÉRE keresi szakirányú ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Műszakvezető Tolna megye

a keverőüzemi gyártás személyi és tárgyi feltételeinek biztosítása készletek mennyiségi és minőségi ellenőrzése, dokumentálása gyártási tervek ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Műszakvezető Győr-Moson-Sopron megye

Napi munkafolyamatok tervezése, koordinálása; Jelentések, elemzések készítése; A feldolgozás, illetve technológia közös tervezése; Nyilvántartások ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE