Megváltozott munkaképességű
Dolgozzon a természetben és a természettelÖnálló mezőgazdasági vezetőt keresünk egy (fóliasátrakat fenntartó)dél-stájerországi zöldségtermesztő gazdaságba(egy párt is szívesen alkalmazunk)Szezonális működés június végétől október végéig tartó csúcsidőszakkalSzívesen dolgozik természetes termékekkel? Tudja, hogy mi kell ahhoz, hogy a zöldségek egészségesek legyenek, és van szervezői, illetve csoportvezetői tapasztalata? Mutassa meg nekünk, hogy mire képes, és virágoztassa fel a zöldségfarmot! Az Ön feladata: Növények termesztése, gondozása és betakarításaA terméshozam és a gazdaság sikerének biztosításaA munkavállalók (betakarítást végző munkások) munkájának szervezése és beosztásaSikeres AMA-minősítés megszerzése Elvárások: Érdeklődés a mezőgazdaság (zöldségtermesztés) irántNémet nyelvtudás (legalább A2 szint)Vezetői képességek (5–7 betakarítást végző munkás irányítása)Élvezi az önálló munkavégzéstKézügyesség – nem jelent Önnek gondot a kisebb javítási munkák elvégzése! Amit kínálunk: Részesedés egy mezőgazdasági betéti társaságbanEgy jól kialakított zöldségtermesztő gazdaságHelyszíni tanácsadás a termesztéssel és a növények gondozásával kapcsolatbanSegítség a könyvelésben és a fizetési műveletekbenSegítség az AMA-minősítéshez szükséges dokumentumok elkészítésébenBiztos jövedelem/ fizetés a mezőgazdasági és erdészeti gazdaságokban dolgozó munkavállalók kollektív szerződése szerint (bruttó 1789,87 euró/hónap) magas, teljesítményalapú prémiummal a jövedelem megduplázhatóNovember közepétől január közepéig nincs munkavégzésIgény esetén szállást biztosítunk Jelentkezés módja: Várjuk fényképes, írásos pályázatát német vagy angol nyelven Andreas Soritz úr részére.
Cégnév: Steirerland Gemüse GmbH
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Sertéstelep vezető Bács-Kiskun megye

a telep működésének teljes felügyelete a telepen elvárt tenyésztési / termelési mutatók elérése, a munkavállalók motiválása ezek elérésében, ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Keltetési vezető Hajdú-Bihar megye

a keltető üzem tevékenységének, munkafolyamatainak megszervezése, irányítása munkavállalók szakmai irányítása, keltetési folyamat nyomon követése ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Élelmiszeripari vezető Komárom-Esztergom megye

A termékek megfelelősségének és a hatályos szabályoknak betartása és betartatása; Vevői minőségügyi elvárásoknak megfelelő termelés biztosítása; ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE