A sertéstenyésztéssel foglalkozó Csicsó Farm cégcsoport munkatársat keres csapatába a következő munkakörbe: Kocatelep műszakvezető Feladatok: - A munkavégzés során tapasztalatait figyelembe véve egyeztet, valamint észrevételt tesz a termelést negatívan befolyásoló tényezőkről (állategészségügyi, takarmányozási, technológiai kérdésekben) és megoldási javaslatokat tesz a többi részleg, és a vezetők felé. - Részlegekkel való folyamatos csapatmunka - A malac előállítási számainak teljesítése - Koordinálja a fizikai munkatársak tevékenységeit, felügyeli a telepi protokollok betartását - A fiaztató- és utónevelő adminisztrációs feladatait elvégzi, információt gyűjt és az adatokat elemzi - Felügyeli az egyszerre telepítés, ürítés elvének maradéktalan betartását, az istállótakarítás, fertőtlenítés végrehajtására vonatkozó feladatokat - Kiemelt figyelmet fordít az állategészségügyre, prevencióra, higiéniára - Felügyeli a tartási-, takarmányozási-, állategészségügyi protokollok, munkavédelmi utasítások, valamint hígtrágyakezelés technológiájának betartását.
Cégnév: Hirdetésben megadva
Kapcsolattartó: Mészáros Csilla
Jelentkezés telefonon: +36301409494
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Műszakvezető Baranya megye

Termelési terv teljesítése Műszakok átadása, átvétele, indítása és leállítása A hozzá tartozó műszak teljes körű koordinálása, irányítása, valamint ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Raktári Műszakvezető Csongrád-Csanád megye

Hódmezővásárhelyi székhelyű mezőgazdasági termékek termesztésével és kereskedelmével foglalkozó cégcsoport GYÁLI TELEPHELYÉRE keresi szakirányú ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Műszakvezető Tolna megye

a keverőüzemi gyártás személyi és tárgyi feltételeinek biztosítása készletek mennyiségi és minőségi ellenőrzése, dokumentálása gyártási tervek ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Műszakvezető Győr-Moson-Sopron megye

Napi munkafolyamatok tervezése, koordinálása; Jelentések, elemzések készítése; A feldolgozás, illetve technológia közös tervezése; Nyilvántartások ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE