Eurofins Analytical Services Hungary Kft

Kiemelt ügyfél kapcsolattartó

Szeretnél a világ legnagyobb, piacvezető vizsgálólaboratóriumánál dolgozni? A hazai piacon immár több, mint jelen lévő Eurofins kitűnő szakemberekkel, modern műszerparkkal és kiterjedt nemzetközi háttérrel, valamint remek munkakörülményekkel vár.

 

 

Budapesti Élelmiszerbiztonsági Laboratóriumunk (az Eurofins Food and Feed Testing Budapest Kft.) most elhivatott, munkájára igényes kiemelt ügyfél kapcsolattartó munkatársat keres határozatlan időtartamra, bejelentett fix havi fizetéssel és egyéb juttatásokkal, rugalmas munkaidőben.

Mik lesznek a feladataid nálunk?

 • gondoskodsz a kiemelt partnerek megbízásainak megfelelő teljesítéséről
 • folyamatosan kapcsolatot tartasz a meglévő ügyfelekkel (emailben és telefonon is)
 • közreműködsz a mintavételek megszervezésében, illetve a vizsgálati tervek szakmai összeállításában
 • részt veszel a számlázás előkészítésében, valamint a szerződések kidolgozásában

Mit várunk el tőled?

Szakirányú Bsc (élelmiszermérnök, okleveles vegyész, vagy vegyészmérnök, vagy élelmiszeripari, vagy agrármérnök, vagy élelmiszertechnológus mérnök, vagy biológus, vagy mikrobiológus) végzettséget, középfokú angol nyelvtudást (írásban és szóban egyaránt), valamint felelősségteljes munkavégzést.

Segíteni fogja a munkádat, ha szeretsz csapatban dolgozni, illetve, ha rendelkezel az alábbi kompetenciákkal: precizitás, pontosság, ügyfélorientáltság, eredményorientáltság, jó együttműködési és kommunikációs készség, rugalmasság és elhivatottság.

Mit ajánlunk neked a munkádért cserébe?

 • Szuper munkakörnyezetet, hiszen Tudásközpontunk egy modern, impozáns épület Újpesten a 21. század követelményeinek megfelelő eszközparkkal és technikai feltételekkel, ahol fiatalos közeg, jó hangulatú csapat, támogató munkahelyi légkör vár
 • Cafetéria-juttatást, szűrővizsgálatokat, kedvezményes sportolási lehetőséget (AYCM SportPass)
 • hosszútávú munkalehetőséget heti 40 óra/rugalmas munkaidőben

 

Munkavégzés helye: Budapest IV: kerület Anonymus u. 6.

Jelentkezés módja

Ha úgy érzed, rendelkezel a meghirdetett pozíció betöltéséhez szükséges szaktudással, akkor jelentkezz hozzánk még ma! Motivációs leveledet és magyar nyelvű, fényképes szakmai önéletrajzodat a bruttó bérigény megjelölésével a "Jelentkezem" gombra kattintva várjuk.

 

Adatkezelési tájékoztató

Amennyiben pályázatoddal megkeresed Társaságunkat, úgy a szakmai önéletrajzba, illetve a motivációs levélbe foglalt személyes adataidat az Eurofins Food and Feed Testing Budapest Kft. kifejezett hozzájárulásod alapján, szigorúan célhoz kötötten kezeli, azt az Eurofins magyarországi cégcsoport tagjain kívül harmadik személy részére az adatkezelés időtartama alatt nem adja át. Az adatkezelés hozzájárulásodnak a kifejezett visszavonásával, illetve a pályázati eljárást követően anélkül is automatikusan lezárul. A beérkező önéletrajz és motivációs levél törlésére a tárgyévet követő év március 01. és május 31. napjai közötti időpontban, külön felhívás hiányában is sor kerül.

Állás, munka területe(i):

 • Mérnök
 • Vegyészmérnök
 • Élelmiszermérnök
 • Értékesítés, Kereskedelem
 • Értékesítési munkatárs
Cégnév: Eurofins Analytical Services Hungary Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
FRISS HASONLÓ ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

HASONLÓ ÁLLÁSOK