Megváltozott munkaképességű

Gépszerelő

Job-ID: req43944

 

Mint európai építőtechnológiai konszern, évente több ezer építményt hozunk létre világszerte, amelyhez a megfelelő emberekre, építőanyagokra és eszközökre a megfelelő időben és helyen van szükségünk. Csapatmunka nélkül - földrajzi határokon és területeken átívelően - ez nem lenne lehetséges. Legyen Ön is a csapatunk tagja!

A STRABAG BMTI Kft. a STRABAG-konszern szerviz- és szolgáltatóvállalata. A konszernen belül az építőgépek és járművek diszpozíciójával, bérbeadásával, karbantartásával és beszerzésével kapcsolatos feladatokat látja el.

 

A STRABAG BMTI Kft.  Nyíregyháza-Oroson található javítóműhelyébe keresünk jó problémamegoldó képességgel, jó kommunikációs képességgel és felelősségtudattal rendelkező GÉPSZERELŐ munkatársat.

Feladatok:

  • Építőipari gépek, eszközök, gépjárművek karbantartása, javítása
  • Gépjavításokkal kapcsolatos adminisztrációs feladatok
  • Megrendelőinkhez való pozitív hozzáállás, külső partnereinkkel jó kapcsolat kialakítása
  • Kiadott szerszámok állagmegóvása, a felhasznált anyagokkal való felelős gazdálkodás

Feltételek:

  • Autószerelő vagy gépszerelő (építő- mezőgazdasági gépszerelő) vagy autóvillamossági szerelő
  • B kat. jogosítvány
  • Felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek

Amit kínálunk:

Cégünk gondoskodik munkatársai folyamatos képzéséről, szakmai fejlődéséről. Saját szervezésű és külső tanfolyamaink minden dolgozónk számára rendelkezésre állnak. Új munkatársunkként a nagyvállalati biztos háttér és fejlődési lehetőségek mellett a nyitott és barátságos szervezeti kultúra kombinációjával fog találkozni. Kollégáinknak a legjobb minőségű munkaeszközöket biztosítjuk a legkorszerűbb technikával ötvözve, hogy mindenki a legjobbat hozhassa ki magából.

Jelentkezem

Jelentkezni lehet a lenti "Jelentkezem" gombra kattintva.

Cégnév: STRABAG BMTI Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Gépszerelő Somogy megye

Építőipari gépek, eszközök, gépjárművek karbantartása, javítása Gépjavításokkal kapcsolatos adminisztrációs feladatok Megrendelőinkhez való pozitív ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE