Feladatok

Cégünk tevékenysége Magyarországon kizárólagos forgalmazói joggal képviselt mezőgazdasági és kommunális gépek (traktorok, profi fűnyírók, seprűgépek és munkaeszközeik) értékesítése és szervizelése.
A területi képviseletet ellátó gépértékesítő nálunk kulcsember, hiszen az ő tevékenysége közvetlenül járul hozzá a cég termeléséhez, eredményességéhez. Elsődleges feladata, hogy a komoly mennyiségű változatot tartalmazó géppalettánkat megismerje, és akarja megtanulni, melyik gép milyen felhasználói feladatra való (természetesen ebben sok segítséget adunk az elején és később bármikor, ha bonyolultabb a gépösszeállítás). Néhány hét tanulás után az értékesítő már bemutatkozó látogatásokra tud menni a részére kijelölt működési területre (két-három megye), hiszen a cégünk több, mint 30 éves fennállása alatt számos már meglévő vevőt és potenciális vevőt mondhatunk magunkénak az ország egész területén, akik az új Kollégánk első adatbázisát, vevőkörét jelentik. A továbbiakban az értékesítő feladata, hogy heti meghatározott számú személyes tárgyalást bonyolítson le a működési területén, felmérve a vevői igényeket, és elkészítse a megfelelő ajánlatokat, megrendelés esetén a szerviz közreműködésével átadja a gépeket. A cégünk által szervezett közös bemutatókon, rendezvényeken is szerepet kap valamennyi értékesítőnk.
 

Elvárások

Olyan kollégát keresünk, aki – hozzánk hasonlóan – lelkesedik az új feladatokért, szeret és tud is partnerekkel, vevőkkel kommunikálni, örömmel tanulja meg a gépek műszaki tulajdonságait, szereti és ki is próbálja a traktorokat, fűnyírókat, eszközöket, vagyis őszintén tudja képviselni a márkáinkat és cégünk értékrendjét. A szorgalom, kitartás és alázat meghatározták csapatunk hozzáállását az elmúlt 34 év építkezése során – hasonló tulajdonságokkal rendelkező munkatársakat fogadunk be szívesen magunk közé.  
 

Előnyt jelent

Gépekkel foglalkozunk, ezért előny, ha gépész végzettsége van a leendő munkatársunknak, de szorgalommal és kitartással néhány hónap alatt a gépész végzettség hiánya kompenzálható. Az angol nyelv ismerete előny, de nem kritikus fontosságú, beszállítói árlistákat kell értelmezni, de angolul levelezni vagy tárgyalni nem kell.  

Amit kínálunk

Versenyképes, korrekt fizetést a minőségi munkáért cserébe, értékesítői pozícióban alapbér és jutalék rendszerben. Változatos munkát egy stabil ügyfélkörrel, és új meghódítandó területekkel. Jó értékesítési teljesítmény, lelkes, kitartó munkavégzés esetén biztos, hosszú távú állást. A hét négy napján 7:30-as kezdéssel, félórás ebédidővel 8:30 perces munkaidőt 16:30-ig, pénteken pedig 7:30-as kezdéssel délután 14:00 órai munka befejezést az irodai munkák ellátásakor, önálló időbeosztás lehetőségét a területi munka során.
Céges autót, számítógépet és mobiltelefont, asszisztens kolléga segítségét az adminisztrációs feladatok ellátásában.
Fiatalos, összeszokott csapatot és családias légkört.  
 

Munkahelyi extrák

  • Céges étkező
  • Kávézó
  • Céges rendezvények

Céginformáció

Mi egy 40 fős családi vállalkozás vagyunk, fóti központtal és zsombói telephellyel. Nyitottak vagyunk az újdonságra, tiszteljük egymás véleményét, szeretünk alkotni és termelni, jó hangulatban tevékenykedni, és jó szívvel jövünk be dolgozni. Leendő Kollégánktól is hasonlót várunk el.
 
Cégnév: AGROLÁNC Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
FRISS HASONLÓ ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

HASONLÓ ÁLLÁSOK