, közreműködés a Cégcsoporthoz és partnereihez kihelyezett vetőmag szaporító területek vetéstervének összeállításában, munkaszervezésében és a megtermelt vetőmagok elszámolásábana felügyeleted alá tartozó terület erő és munkagépek hatékony üzemelésének megszervezése,a munkakörhöz tartozó adminisztráció vezetése (Pl.: Vigor, Eflotta),kapcsolattartás a cégcsoport érdekeltségébe tartozó partnerekkel, fajtatulajdonosokkal és a szakigazgatási hivatalokkal, valamint a vetőmagüzemmel., rendelkezel felsőfokú szakirányú végzettséggel (agrármérnök),van „B” kategóriás jogosítványod,önállóan, precízen és pontosan végzed a munkád, valamintfelhasználói szinten ismered a Microsoft Office programokat,előny, ha Pápa környékén élsz., van növényvédelmi, növényorvosi végzettséged,ismered az SAP vállalatirányítási rendszert,illetve rendelkezel mezőgazdasági tapasztalattal.  A Agroprodukt Zrt.  a Bonafarm Mezőgazdasághoz tartozó agrárvállalkozás. Sikerünk a vidék kedvező adottságainak hasznosításán, a magyar mezőgazdasági hagyományok tiszteletben tartásán, a korszerű gazdálkodáson, a technológiai fejlesztéseken, valamint munkatársaink szakértő és felelősségteljes munkáján alapszik.A Agroprodukt Zrt.  a Bonafarm Csoport tagja, amely Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb, vertikálisan integrált élelmiszergazdasági vállalatcsoportja. Tevékenysége a növénytermesztéstől a takarmánygyártáson és állattenyésztésen át az élelmiszer-feldolgozásig és a borászatig terjed. Összesen közel 8600 szakértő kollégánk dolgozik nap mint nap a közös sikerekért., Integrált működésünknek köszönhetően rendkívül színes karrierlehetőségek várnak rád.Velünk egy stabil, magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező cégcsoportban valósíthatod meg karriercéljaid.Együtt ötletelünk a jövőről, helyben döntünk és közösen valóra is váltjuk.Folyamatos fejlődésedet kiemelkedő szakmai környezettel és képzésekkel biztosítjuk.Neves, hazai és nemzetközi szinten is elismert, kiváló minőségű termékek fejlesztéséhez és előállításához járulhatsz hozzá.Aktív része lehetsz egy különleges, összetartó közösségnek.
Cégnév: Agroprodukt Zrt.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Agronómus Veszprém megye

közreműködés a Cégcsoporthoz és partnereihez kihelyezett vetőmag szaporító területek vetéstervének összeállításában, munkaszervezésében és a ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Agronómus Bács-Kiskun megye

Szántóföldi növénytermesztési munka szervezése Termeléshez kapcsolódó napi operatív feladatok ellátása Vetés és betakarítás idejének meghatározása ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE