Feladatok

  • Húsipari cég teljeskörű minőségügyi irányítása
  • A termékbiztonság és higiénia magas szintű biztosítása
  • Élelmiszerbiztonsági rendszerek (HACCP, IFS Food) működtetése és fejlesztése
  • Auditok előkészítése és lebonyolítása
  • Hatóságokkal, vevőkkel, beszállítókkal való kapcsolattartás
  • Hatóságok előtti cégképviselet a minőségügy vonatkozásában
  • 2 fős minőségügyi csoport irányítása
  • Kereskedelmi osztály minőségügyi támogatása

Elvárások

  • Élelmiszeripari mérnök és /vagy dietetikus végzettség
  • Német és/vagy angol nyelv kommunikációs szintű ismerete
  • Legalább 2-3 év szakmai tapasztalat
  • MS Office magabiztos használata
  • Komplex látásmód és elemző készség, kiváló problémamegoldó képesség
  • Önálló, rendszerszemléletű, proaktív munkavégzés
  • Fejlődésre való nyitottság

Előnyt jelent

  • Élelmiszeripari/húsipari környezetben szerzett tapasztalat
  • Német nyelv felsőfokú, tárgyalóképes ismerete

Amit kínálunk

  • Saját használatra biztosított céges gépkocsi
  • Felelősségteljes, szakmai kihívásokat jelentő pozíció
  • Lendületes, jó hangulatú csapat
  • Stabil vállalati háttér és fejlődési lehetőségek
  • Versenyképes bér és juttatási csomag

Céginformáció

A több, mint 30 éves múltra visszatekintő, osztrák cégcsoporthoz tartozó eFeF Élelmiszeripari és Kereskedelmi Kft. baromfiipari termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.

Jelentkezés módja

A jelentkezés gombra kattintva, kérjük csatolja önéletrajzát!
 

JELENTKEZEM

Friss hasonló állások e-mailben

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.