A termékbiztonság és higiénia magas szintű biztosítása
Élelmiszerbiztonsági rendszerek (HACCP, IFS Food) működtetése és fejlesztése
Auditok előkészítése és lebonyolítása
Hatóságokkal, vevőkkel, beszállítókkal való kapcsolattartás
Hatóságok előtti cégképviselet a minőségügy vonatkozásában
2 fős minőségügyi csoport irányítása
Kereskedelmi osztály minőségügyi támogatása
Elvárások
Élelmiszeripari mérnök és /vagy dietetikus végzettség
Német és/vagy angol nyelv kommunikációs szintű ismerete
Legalább 2-3 év szakmai tapasztalat
MS Office magabiztos használata
Komplex látásmód és elemző készség, kiváló problémamegoldó képesség
Önálló, rendszerszemléletű, proaktív munkavégzés
Fejlődésre való nyitottság
Előnyt jelent
Élelmiszeripari/húsipari környezetben szerzett tapasztalat
Német nyelv felsőfokú, tárgyalóképes ismerete
Amit kínálunk
Saját használatra biztosított céges gépkocsi
Felelősségteljes, szakmai kihívásokat jelentő pozíció
Lendületes, jó hangulatú csapat
Stabil vállalati háttér és fejlődési lehetőségek
Versenyképes bér és juttatási csomag
Céginformáció
A több, mint 30 éves múltra visszatekintő, osztrák cégcsoporthoz tartozó eFeF Élelmiszeripari és Kereskedelmi Kft. baromfiipari termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.
Jelentkezés módja
A jelentkezés gombra kattintva, kérjük csatolja önéletrajzát!