A Gyermelyi Kertépítő Kft. csapata kertépítés vezetőt keres. Gyere hozzánk, ha - nagy tapasztalattal rendelkezel kertépítés terén - érdekel egy helyileg és szakmailag változatos munka - jól kijössz az emberekkel, mert lenne egy 3-5 fős csapatod Úgy gondoljuk, hogyha szakmailag jól felkészült vagy, azt mi is ennek megfelelően tudjuk honorálni. Egy családi vállalkozás vagyunk, ami a munka légkörén is meglátszik, nálunk stresszmentesen töltheted a napod! A munkákat pedig egy modern, Magyarországon egyedülálló gépparkkal végezheted, ezzel is támogatjuk a nálunk munkát vállalókat. Cégünk telephelye Gyermelyen található, kérlek csak akkor jelentkezz, ha a napi szintű bejárást meg tudod oldani. Ha egy ideje váltani szeretnél, de bizonytalan vagy, akkor is keress minket, egy személyes találkozással nem veszíthetsz semmit!
Cégnév: Hirdetésben megadva
Kapcsolattartó: Gyermelyi Kertépítő Kft.
Jelentkezés telefonon: +36204548333
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
FRISS HASONLÓ ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

HASONLÓ ÁLLÁSOK
Keverőüzem vezető Bács-Kiskun megye

A gyártáshoz szükséges alapanyagok megrendelése, minőségi és mennyiségi átvétele. Az optimális készletszint folyamatos fenntartása. Az áruforgalomhoz ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
KERTÉSZETI VEZETŐ Somogy megye

Elvárások: agrár-, vagy kertészmérnöki végzettség, növényorvosi képesítés (de legalább a „zöld könyv” megléte), valamint nyitott és konstruktív, ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Battéria vezető Komárom-Esztergom megye

Az utónevelők irányítása, felügyelete a technológiai utasítás szerint, a selejtezés előkészítése, a leltározásban, fülezésében és szállításában ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE