Miskolc a te helyed
A Gyermelyi Kertépítő Kft. csapata kertépítés vezetőt keres. Gyere hozzánk, ha - nagy tapasztalattal rendelkezel kertépítés terén - érdekel egy helyileg és szakmailag változatos munka - jól kijössz az emberekkel, mert lenne egy 3-5 fős csapatod Úgy gondoljuk, hogyha szakmailag jól felkészült vagy, azt mi is ennek megfelelően tudjuk honorálni. Egy családi vállalkozás vagyunk, ami a munka légkörén is meglátszik, nálunk stresszmentesen töltheted a napod! A munkákat pedig egy modern, Magyarországon egyedülálló gépparkkal végezheted, ezzel is támogatjuk a nálunk munkát vállalókat. Cégünk telephelye Gyermelyen található, kérlek csak akkor jelentkezz, ha a napi szintű bejárást meg tudod oldani. Ha egy ideje váltani szeretnél, de bizonytalan vagy, akkor is keress minket, egy személyes találkozással nem veszíthetsz semmit!
Cégnév: Hirdetésben megadva
Kapcsolattartó: Gyermelyi Kertépítő Kft.
Jelentkezés telefonon: +36204548333
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Vezető adminisztrátor Bács-Kiskun megye

Főbb feladatok, munkák: HR feladatok ellátásában való részvétel, munkaszerződések készítése Partnerekkel és szükség esetén hatóságokkal történő ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Igazgatási menedzser Pest megye

HR feladatok ellátásában való részvétel, a HR munkatárs szakmai felügyelete, Szerződések és teljesítési igazolások készítése, kezelése, Hatósági ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE