Miskolc a te helyed

Gépszerelő

Job-ID: req46328

 

Mint európai építőtechnológiai konszern, évente több ezer építményt hozunk létre világszerte, amelyhez a megfelelő emberekre, építőanyagokra és eszközökre a megfelelő időben és helyen van szükségünk. Csapatmunka nélkül - földrajzi határokon és területeken átívelően - ez nem lenne lehetséges. Legyen Ön is a csapatunk tagja!

A STRABAG BMTI Kft. a STRABAG-konszern szerviz- és szolgáltatóvállalata. A konszernen belül az építőgépek és járművek diszpozíciójával, bérbeadásával, karbantartásával és beszerzésével kapcsolatos feladatokat látja el.

 

A STRABAG BMTI Kft.  Kaposváron, Császárréten található javítóműhelyébe keresünk jó problémamegoldó képességgel, jó kommunikációs képességgel és felelősségtudattal rendelkező GÉPSZERELŐ munkatársat. Pályakezdők vagy néhány év hasonló munkakörben eltöltött gyakorlattal rendelkező jelölteket is várunk. 

Feladatok:

  • Építőipari gépek, eszközök, gépjárművek karbantartása, javítása
  • Gépjavításokkal kapcsolatos adminisztrációs feladatok
  • Megrendelőinkhez való pozitív hozzáállás, külső partnereinkkel jó kapcsolat kialakítása
  • Kiadott szerszámok állagmegóvása, a felhasznált anyagokkal való felelős gazdálkodás

Feltételek:

  • Autószerelő vagy gépszerelő (építő- mezőgazdasági gépszerelő) vagy autóvillamossági szerelő
  • B kat. jogosítvány
  • Felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek

Amit kínálunk:

Cégünk gondoskodik munkatársai folyamatos képzéséről, szakmai fejlődéséről. Saját szervezésű és külső tanfolyamaink minden dolgozónk számára rendelkezésre állnak. Új munkatársunkként a nagyvállalati biztos háttér és fejlődési lehetőségek mellett a nyitott és barátságos szervezeti kultúra kombinációjával fog találkozni. Kollégáinknak a legjobb minőségű munkaeszközöket biztosítjuk a legkorszerűbb technikával ötvözve, hogy mindenki a legjobbat hozhassa ki magából.

Munkavégzés helye

 

Császárrét, Kaposvár, Császárrét, 7400, HU

Jelentkezem

Jelentkezni lehet a lenti "Jelentkezem" gombra kattintva.

Cégnév: STRABAG BMTI Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK