Ha neked a szerviz és javítás nem csupán alkatrészcseréből áll Ha nem lepődsz meg, hogy nem kell laptop a hiba megállapításához Ha nosztalgiával gondolsz az idős masinákra Ha elhiszed, hogy nem csak új géppel lehet dolgozni Ha nem riadsz vissza olyan gépektől, amikkel még a szocializmus épült Ha szívesen üzemelteted is azt, amit megjavítottál Ha fontos a szakmai légkör Ha nem a problémát, hanem a megoldást keresed Ha GPS nélkül is kitalálsz a telepről Ha az Úr profán említése nélkül tudsz kombájndefektet szerelni Ha szeretsz teljesítményarányos bérezés mellett dolgozni Ha szívesen túlórázol, és a plusz pénzt is szereted Ha nem csupán télre keresel egy fűtött műhelyt Ha Kelet-Pest megyében élsz Hívd Várkonyi Bencét: 06302025476
Cégnév: Hirdetésben megadva
Kapcsolattartó: AgroMax Gépkereskedelmi Kft.
Jelentkezés telefonon: +36305668384
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
FRISS HASONLÓ ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

HASONLÓ ÁLLÁSOK
Gépkezelő Marcali Somogy megye

A folyékony műtrágya üzemben fizikai munkavégzés, az üzem munkájának támogatása, rendjének megtartása. Alapanyagok mozgatása munkagéppel, árúkiszállítás ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Gépkezelő Hajdú-Bihar megye

Előírások alapján betanított munka elvégzése, gépek mellett történő munkavégzés, Egyszerűbb gépbeállítások elvégzése, Minőségi követelmények ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Gépkezelő Pest megye

Szeretné átélni a holland életet és dolgozni Hollandiában? Csatlakozzon a holland élményhez! Egy holland cég, amely feldolgozza az ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE