A Bige Holding Kft. 1952-ben alakult, 2004-ig Tiszamenti Vegyiművek Rt. néven volt ismert, mára a hazai mezőgazdaság és a vegyipar kiemelkedő szereplőjének a Bige Csoportnak tagjaként sikeresen működik tovább. Fő profilunk a műtrágya és más ipari vegyipari alapanyagok gyártása, amelyeket az egész világon értékesítünk.Csapatunk bővítésére a villamos karbantartó üzembe a következő munkakörbe keresünk új munkatársat:, A legnagyobb kihívás ebben a feladatban, hogy a vállalat 12 hektáros területén több egymástól távol eső üzemrész energiaellátását kell folyamatosan biztosítani, azaz ipari körülmények között – ipari berendezéseket üzemeltetve - kell munkát végezni. Az ideális jelöltnek az új és a régi technológia megismerésére és megtanulására egyaránt hajlandóságot kell mutatni.Feladatai:Üzemegységek villamos energia ellátásának biztosítása.Transzformátor állomások kezelése, állagmegőrzése.Villamos gépek, berendezések hibaelhárítása.Épületvillamossági feladatok., Olyan munkatársat szeretnénk, aki a munkáját megbízhatóan, felelősségtudatosan végzi, cserébe hosszú távú munkalehetőséget tudunk nyújtani.Villanyszerelő szakmunkás bizonyítvány., Villamos alállomáskezelő végzettség, Biztos munkahely egy stabil cégnél, a szakmai fejlődés lehetőségévelMunkába járás támogatás, cafeteria
Cégnév: Bige Holding KFT
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Villanyszerelő Győr-Moson-Sopron megye

villanyszerelői karbantartó munkák elvégzése a szarvasmarha telepeinken, gépműhelyben, biogáz üzemeinkben, öntöző telepeinken, szolgálati lakásokban, ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Villanyszerelő Jász-Nagykun-Szolnok megye

A legnagyobb kihívás ebben a feladatban, hogy a vállalat 12 hektáros területén több egymástól távol eső üzemrész energiaellátását ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Villanyszerelő Békés megye

Mezőgazdasági partnerünkhöz keresünk villanyszerelő kollégát. Feladatok / Tasks Épületvillamossági karbantartási feladatok ellátása Ipari berendezések ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE