Feladatok

A munkáltató növénytermesztéssel (rozs, búza, repce stb.) foglalkozik nagy területen. Fő feladata  a növénytermesztéssel foglalkozó vállalat operatív irányítása. A vetés, növényvédelem, betakarítás, a nagygépek munkavégzésének irányítása az ügyvezetővel egyeztetve. A nagygépek javításának, karbantartásának irányítása.

Elvárások

Mindenképpen szükség van növénytermesztési (gabona-ágazat) ismeretekre. Elvárás a mezőgazdaság ezen területén használt nagygépekkel kapcsolatos műszaki ismeretek. Önálló munkavégzés. Mivel a vállalat tulajdonosa és ügyvezetője osztrák magánszemély, aki nem beszél magyarul, mindenképpen elvárás a legalább középfokú német nyelvismeret (főleg szóban).

Előnyt jelent

Hasonló területen szerzett tapasztalat és a jó német nyelvtudás.

Amit kínálunk

Önálló munkavégzés, 40 órás munkahét (kivétel a vetési és betakarítási időszak), kiemelt fizetés, szolgálati autó, a háromhónapos próbaidő után szolgálati lakás biztosítására is van lehetőség,

Céginformáció

Cégünk közel 20 éve alakult mezőgazdasági tevékenység végzése, cégünk központja a Nyugat-Dunántúlon, Sárvártól 10 km-re található. Elsősorban gabonatermesztéssel (búza, rozs, repce stb.) foglalkozunk. Üzemünkben a legmodernebb mezőgazdasági gépeket használjuk, termékeink közel 100%-a exportra kerül. Korszerű üzemünkben kiemelt bérezés mellett önálló munkavégzést biztosítunk.

Jelentkezés módja

Magyar és német nyelvű önéletrajz becsatolását kérjük. Német nyelvű önéletrajz nélkül nem áll módunkban értékelni a jelentkezést!

Cégnév: GRASKRAFT Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
FRISS HASONLÓ ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

HASONLÓ ÁLLÁSOK
Üzemvezető Zala megye

a termelési terület operatív irányítása, munkaszervezés az igényeknek megfelelő magas minőségi és mennyiségi követelmények teljesítése és ellenőrzése ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE