Megbízónk külföldi tulajdonú, csak (kb. 95%) exportra termelő, nagy hagyományokkal rendelkező pékipari gyártóvállalat, amely intenzív növekedésben van. Új csarnokot és fagyasztó raktárat épít és új termékeket vezet be. A megnövekedett feladatok ellátására az ügyvezetés támogatására keresünk részére

ÜZEMVEZETŐT

(pékipari gyártás, termelés, technológia, raktározás)

Délnyugat-Dunántúl/M7

Feladatai:

stratégiai személyzeti tervezés, -fejlesztés, munkavállalók támogatása létszámhiány esetén; termékfejlesztés, -bevezetés, kalkuláció; termelési, kiszállítási és beszerzési folyamattervezés, -optimalizálás (idő- és költségoptimalizálás, munkabiztonsági szempontok), a részterületek munkájának összehangolása, koordinálása, termékbeszerzés (ártárgyalások, volumenek), a géppark felügyelete, minőségbiztosítás, beosztottak motiválása, vezetése, a HACCP, IFS és higiéniai előírások betartatása, higiéniai koncepciók kidolgozása, a vállalat érték-kódexének betartása és betartatása, kapcsolattartás és ügyintézés a hivatalokkal, panaszkezelés, az új gépsor installációja, a csarnoképítés és a fagyasztó-raktár építésének felügyelete

Elvárások:

Ideális pályázónk élelmiszeripari/élelmiszertechnológus/-gépész mérnök kifejezett sütőipari termelésvezetői/üzemvezetői gyakorlattal, vagy pékmester, aki a minőséget szem előtt tartja és gyakorlatias, jó szervezőképességgel bír és az üzemi számoknak is barátja. Német, vagy angoltudás feltétel.

Állás, munka területe(i):

  • Gyártás, Termelés
  • Termelésirányítás
  • Gyártás, Termelés vezető
  • Mezőgazdaság, Környezet
  • Mezőgazdaság, Élelmiszeripar

Szükséges tapasztalat:

  • 3-5 év szakmai tapasztalat

Szükséges végzettség:

  • Főiskola

Szükséges nyelvtudás:

A felsoroltak közül bármelyik:

  • Angol (Középfok/kommunikációképes szint)
  • Német (Középfok/kommunikációképes szint)

Foglalkoztatás jellege:

  • Teljes munkaidő

Munkavégzés helye:

Rugalmas munkavégzési hely - Baranya megye, Somogy megye, Zala megye

JELENTKEZÉS MÓDJA:

Fényképes pályázatát - amelyet bizalmasan kezelünk – a 48901. pályázati számra hivatkozva várjuk.

Cégnév: PSP Siklóssy & Partner Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Üzemvezető Jász-Nagykun-Szolnok megye

Gyártási folyamatok elemzése, optimalizálása, a termelési dokumentációk kezelése. Kiszerelési folyamatok megszervezése, nyomon követése, előkészítése. ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Üzemvezető Pest megye

tojásválogató és csomagoló üzem napi munkájának irányítása és ellenőrzése válogató és csomagoló gépsor karbantartásának és javításának megszervezése ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE