Feladatok
- A napi termelés megtervezése, megszervezése
- Alapanyagok biztosítása, minőségirányítás felügyelete
- Alapanyag felhasználás ellenőrzése
- Emberi-erőforrás gazdálkodás megszervezése
- Kapcsolattartás a társosztályokkal
- Kapcsolattartás az üzem vevőivel és a társüzem vezetőivel
- Riportálás a vezetőség felé
Elvárások
- Középfokú végzettség, élelmiszeripari végzettség előny
- Legalább 3-5 év szakmai tapasztalat élelmiszeripari környezetben
- Élelmiszerbiztonsági szabályok ismerete (IFS, ISO)
- 50-60 főből álló csapat hatékony irányítása
- Jó szervezőképesség
- Magas stressztűrő képesség
- Túlórák vállalása
- Erős döntéshozatali képesség
- Jó problémamegoldó képesség
- Magabiztos személyiség
Amit kínálunk
Stabil, biztos munkahely
Fejlődési lehetőség
Alapbér+bérpótlékok
Fejlődési lehetőség
Alapbér+bérpótlékok
Céginformáció
Hajdúböszörményi partnerünk számára keresünk üzemvezető kollégát