Az alábbi feladatok várnak Rád:
- Legfeljebb 15 termelésben dolgozó munkatárs és 2 termelési műszakvezető munkájának irányítása.
- Üzem minőségirányítási és élelmiszerbiztonsági követelményeinek betartatása és betartása (tűzrendészeti, üzembiztonsági, munkafegyelmi, munkavédelmi és gyártási utasítások).
- Termelési tervekben megadott termékek legyártatása a meghatározott kritériumok mentén.
- Gyártási veszteség és egyéb selejtek mennyiségének optimalizálása.
- Dolgozók munkaügyi adminisztrációjának pontos és naprakész biztosítása.
- Gyártási információk elemzése a gyártás hatékonyságának növelése érdekében.
- Termelési adatok, illetve trendek elemzése.
- Tervszerű karbantartás megvalósításának támogatása, folyamatos kommunikáció a raktárral.
A pozíció betöltéséhez szükséges:
- Középfokú végzettség (preferáltan élelmiszeripari végzettség).
- Legalább 5 éves élelmiszeripari gyártó vállalatnál szerzett tapasztalat.
- Legalább 1-3 év csoport- vagy műszakvezetői pozícióban szerzett tapasztalat.
- Erős vezetői készségek, képességek.
- Önálló, rendszerszintű gondolkodás.
- Proaktív szemlélet, precíz munkavégzés.
Előny, de nem feltétel:
- Felhasználói szintű számítógépes ismeretek.
- Erős műszaki érzék.
- Élelmiszermérnöki diploma.
Az alábbiakkal becsülnek meg Téged és a munkádat:
- Tapasztalat függvényében meghatározott alapfizetés.
- Cafeteria juttatás.
- Hosszútávú fejlődési lehetőség.
- Befogadó, családias hangulatú csapat.
- Folyamatos fejlődési, kihívásokkal teli lehetőség.
- Megbízható, hosszútávú munkalehetőség.
Munkavégzés helye: Fót
Munkaidő: Hétfőtől - péntekig, 8:00 - 16:00-ig rugalmasan (termeléshez igazodva).
Amennyiben pozíciónk felkeltette érdeklődésedet, kérlek küldd el nekünk magyar nyelvű önéletrajzodat a JELENTKEZÉS gombra kattintva!