Üzemigazgató/Cégvezető

Gyártás és cégvezetés

 

Megbízónk egy évtizedek óta sikeresen működő, folyamatosan fejlődő mezőgazdasági, élelmiszeripari vállalatcsoport. A nyugat-dunántúli társaság most Üzemigazgatót/Cégvezetőt keres Vas megyében működő, a régióban jól ismert, néhány milliárdos éves ár bevételű gyártó és értékesítő társaságához.

A cégvezető feladata a társaság napi, operatív működésének (a beszállítóktól a vevőkig terjedő ellátási lánc, a termelés és a vállalat adminisztrációs tevékenysége) teljes körű, önálló irányítása lesz. Munkáját a tulajdonos-ügyvezető közvetlen munkatársaként végzi, szakmai feladatai mellett kiemelt szerepe lesz a középvezetői és a munkatársi gárda vezetésében, motiválásában és támogatásában.

A pozícióra felsőfokú műszaki végzettségű, néhány éves termelő (ideális esetben élelmiszeripari) üzemben szerzett szakmai gyakorlattal és vezetői tapasztalattal bíró, integrált vállalatirányítási rendszer használatában jártas, gyakorlatias, erősen műszaki beállítottságú, határozott, következetes, emberséges vezetői habitusú pályázók jelentkezését várjuk. A pozícióban előny az idegen nyelvtudás.

Megbízónk új vezető munkatársának pozitív, inspiráló munkahelyi légkört és versenyképes jövedelmet kínál.

Jelentkezés módja

Amennyiben érdekli a lehetőség, kérjük, küldje el önéletrajzát a lenti "Jelentkezem" gombra kattintva „Üzemigazgató/Cégvezető – Vas megye” megjelöléssel.

Állás, munka területe(i):

  • Gyártás, Termelés
  • Gyártás, Termelés vezető
  • Szállítás, Beszerzés, Logisztika
  • Ellátási lánc
  • Cégvezetés, Menedzsment
  • Ügyvezető
Cégnév: HILL International Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév: