A Gyermelyi Kertépítő Kft. csapata kertépítőt, kőművest keres. Gyere hozzánk, ha - nagy tapasztalattal rendelkezel kertépítéssel kapcsolatos kőműves munkák terén, pl: támfal építés, térkövezés - érdekel egy helyileg és szakmailag változatos munka - jól kijössz az emberekkel, mert 3-5 fős csapatokban dolgozunk. Illetve, ha ácsmunkák terén van tapasztalatod, az ilyen jellegű tudásodat is tudod nálunk kamatoztatni! Úgy gondoljuk, hogyha szakmailag jól felkészült vagy azt mi is ennek megfelelően tudjuk honorálni. A munkákat pedig egy modern, Magyarországon egyedülálló gépparkkal végezheted, ezzel is támogatjuk a nálunk munkát vállalókat. Cégünk telephelye Gyermelyen található, kérlek csak akkor jelentkezz, ha a napi szintű bejárást meg tudod oldani. Ha úgy érzed, hogy hogy megvan a tudásod az állás betöltéséhez, kérlek küldj egy rövid bemutatkozást a megadott e-mail címre. Ha egy ideje váltani szeretnél, de bizonytalan vagy, akkor is keress minket, egy személyes találkozással nem veszíthetsz semmit!
Cégnév: Hirdetésben megadva
Kapcsolattartó: Gyermelyi Kertépítő Kft.
Jelentkezés telefonon: +36204548333
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Lakatos-hegesztő Hajdú-Bihar megye

Kisebb egyedi mezőgazdasági gépek és alkatrészek, ill. vegyes acélszerkezetek megmunkálása, lakatos, szerkezet-, és géplakatos munkák elvégzése. ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Épületkarbantartó Fejér megye

Főbb feladatok, munkák: ingatlanokkal kapcsolatosan előforduló karbantartás, javítások, hibaelhárítás, felújításokban való aktív részvétel anyagbeszerzés ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Lakatos Pest megye

Mezőgazdasági járművek és munkagépek javítási és karbantartási munkáinak szakszerű elvégzése Gépjavításokkal kapcsolatos adminisztrációs feladatok ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Lakatos-hegesztő Hajdú-Bihar megye

A vasútállomástól 10 perc sétára elhelyezkedő, 25 éves múltra visszatekintő, hazai, európai és tengerentúli piacra termelő, 100 %-ban ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE