Kísérleti családi gazdaságba (fenntartható mezőgazdaság, vegyes ökogazdálkodás) keresünk párt, esetleg egyedülálló férfiembert az állatok ellátására (szürkemarha, juh, baromfi) és a gazdaságban adódó egyéb munkák elvégzésére. Lakhatást biztosítunk. Gazdaságunk és a szolgálati lakhatás egy elhagyatott zártkerti területen található, viszonylag nehéz megközelítés mellett (természetesen leendő munkatársunk számára találunk megoldást a közlekedésre). Olyanok jelentkezését várjuk, akiknek van szíve az állatokhoz, érdeklődnek a fenntartható, alternatív gazdálkodás iránt, és bírják/szeretik a természetközeli életmódot. Korrekt, a megállapodásokat betartó, a munkákat a mi kéréseink alapján elvégezni képes és hajlandó embert keresünk. Marhák - főként szürkemarhák - legeltetésében szerzett tapasztalat előnyt jelent. Bérezés megegyezés szerint. Kérjük a jelentkezőket, hogy első körben email-t írjanak - nagyon elfoglaltak vagyunk most és nehezen tudunk telefonokat felvenni. Emailen küldött elérhetőségen visszahívjuk.
Cégnév: Hirdetésben megadva
Kapcsolattartó: Csikvári Judit
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Állatgondozó Jász-Nagykun-Szolnok megye

Kunszentmártoni szarvasmarha telepre állatgondozót, traktorost, fejőst keresek. Bérezés: megegyezés szerint, ottlakás megoldható.

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Állatgondozó Jász-Nagykun-Szolnok megye

Kunszentmártoni szarvasmarha telepre állatgondozót, traktorost, fejőst keresek. Bérezés :megegyezés szerint, ottlakás megoldható.

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE