A több, mint 190 éves múlttal rendelkező KUHN vállalat a kiemelkedő minőségű mezőgazdasági munkagépek gyártására specializálódott. A KUHN a világ élvonalába tartozik a munkagépek tervezésében és gyártásában. Talajművelők, zöldtakarmány kezelő és betakarító gépek, takarmány és trágyakezelők, valamint a növényvédelem gépei mind a legjobb minőséget képviselik világszerte. A 2014. januárjában alapított Kuhn Center Magyarország Kft-vel, Magyarország is csatlakozott a KUHN globális hálózatába, ezzel is hangsúlyozva a magyar mezőgazdaság nemzetközi értékét, a magyar piac fontosságát. A Kuhn Center Magyarország Kft. a KUHN termékcsalád hivatalos márkaképviselete Magyarországon. Mint a KUHN termékek kompetencia centruma, a Kuhn Center Magyarország Kft. feladata egy stabil szolgáltatási hálózat működtetése a meglévő és leendő magyar ügyfelek számára. A nemzetközi KUHN, valamint a magyar képviselet célja, hogy a magyar gazdák a teljes termékpaletta mellett teljes körű támogatást kapjanak a megvásárolt gépeik mellé. Főbb feladatok: - mezőgazdasági munkagépek szervizelése - karbantartása és szoftveres beüzemelése - ügyfelekkel való kapcsolattartás Amit várunk: - középfokú mezőgazdasági gépszerelő-, autószerelői végzettség - műszaki beállítottság, önálló munkavégzésre való képesség - megbízhatóság - precíz munkavégzés - határozott, pozitív személyiség Amit kínálunk: - stabilitás - piacképes jövedelem - szakmai képzés - családias hangulat - fiatalos, támogató csapat - megbecsülés Előny: - mezőgazdasági területen szerzett szerviz tapasztalat - angol nyelvtudás (műszaki leírások megértése) - jármű-elektronikai területen szerzett tapasztalat - a munkagépek ismerete Munkavégzés helye: Dél-Alföldi régió (Bács-Kiskun, Baranya, Tolna, Pest megye déli része) Amennyiben a fenti pozíció kihívást, és motivációt jelent az Ön számára, kérjük küldje el önéletrajzát a kis.melinda@kuhncenter.hu email címre!
Cégnév: Hirdetésben megadva
Kapcsolattartó: KUHN Center Magyarország Kft.
Jelentkezés telefonon: +36309458528
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Szerviztechnikus Bács-Kiskun megye

Az AGRI CS Magyarország Kft. munkatársakat keres szerviztechnikus munkakörbe. Az AGRI CS Magyarország Kft., a CASE IH mezőgazdasági ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Szerviztechnikus Csongrád megye

Kitűnően működő , folyamatosan bővülő szervizünkbe keresünk szerviztechnikus kollégát.Autóipari autóvillamossági szerelő vagy autószerelő ill ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE