A németországi Halle an der Saale központú Gollmann Kommissioniersysteme GmbH 16 éve tervez, gyárt és fejleszt új generációs automatizált gyógyszerraktározási és kiadó rendszereket gyógyszertárak számára. Minden nap egy személyre szabott patikarobot hagyja el főhadiszállásunkat és foglalja el új helyét a megrendelő gyógyszertárában. A professzionalitásra, megbízhatóságra, partnereink és csapatunk elégedettségére koncentrálunk.

Új magyarországi csapatunkhoz keresünk technikus kollégákat, akik a robotok mechanikus vagy elektromos alkatrészeinek összeszerelésében vesznek részt.

Precíziós mechanikai és elektromos összeszerelő technikus

Munkaidő:
Egy műszakban, hétfőtől péntekig 7:00 – 15:30-ig, heti 40 órában, minden hétvége szabad
 
Munkavégzés helye:

Budapest, 1037 Bojtár utca 55-57.
Parkolási lehetőség biztosított, tömegközlekedéssel is könnyen megközeletíhető helyen (H5 hév -Kaszásdűlő, 118-as, 106-os, 134-es busz)

Feladatok:

A Gollmann preciziós mechanikai és/vagy elektronikai összeszerelő technikusaként fontos szerepet vállalsz a rendkívül innovatív automata géptechnológiánk gyártásában. A betanítási időszakot követően elsősorban gyógyszertári gépeink precíziós mechanikai és/vagy elektomos rendszereinek összeszereléséért, üzembe helyezéséért és teszteléséért leszel felelős. A feladatok fizikailag nem megterhelőek, csendes, tiszta munka, mely inkább odafigyelést és kézügyességet igényel, ezért hölgyek és urak jelentkezését egyaránt várjuk.

Várjuk jelentkezésed, ha az alábbiak igazad rád:

 • Pontosan, lelkiismeretesen és önállóan tudsz dolgozni
 • Megbízható csapatjátékos vagy
 • Jó a kézügyességed
 • Műszaki végzettség és/vagy műszaki tapasztalat előny!
 • Ha az alábbiak közül valamiben van tapasztalatod, nálunk is megállod a helyed:
  mechatronikai, gépész vagy gépipari technikus, autószerelés, nagyipari, finommechanikai, mezőgazdasági vagy fém és famegmunkálás, ipari/precíziós vagy üzemmérnöki, fémszerkezet-építői, fémipar, precíziós mechanikai szerelvények gyártása, összeszerelése vagy üzembe helyezése, gépgyártás
 • B kategóriás jogosítvány megléte
 • A betanulás egy része németországban történik, így elengedhetetlen a kommunikációs szintű angol és/vagy német nyelv ismerete.

Miért dolgozz nálunk?

 • Hosszútávú munkát ajánlunk egy biztos piaci pozícióval rendelkező nemzetközi cégnél
 • Kiemelt bérezést biztosítunk és hiszünk abban, hogy kollégáink elégedettsége az egyik legfontosabb cégünk működésében
 • Fiatal, családias környezetben dolgozhatsz
 • Cégünk gyors fejlődése előrelépési lehetőséget is biztosít kollégáinknak

Állás, munka területe(i):

 • Szakmunka
 • Gépszerelő

Jelentkezés módja:

Fényképes szakmai önéletrajzod kérlek, küldd meg a Jelentkezem gombra kattintva, megjelölve hogy legkorábban mikor tudsz nálunk kezdeni.

Cégnév: GOLLMANN HUNGARY KFT
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Karbantartó / Lakatos Pest megye

Mezőgazdasági járművek és munkagépek javítási és karbantartási munkáinak szakszerű elvégzése Gépjavításokkal kapcsolatos adminisztrációs feladatok ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Géplakatos Pest megye

A DEET-nél autódarukat, önrakodó teherautókat, teleszkópos rakodókat javítunk, átépítünk, szervizelünk: minden ami dízel és hidraulikus. Itt ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE