Gyere hozzánk projekt koordinációs munkatársnak az Élelmiszervizsgáló Laboratóriumba!

Van kedved egy izgalmas helyen dolgozni? Laboratóriumunk valódi tudásközpont, modern és inspiráló munkahely, szuper körülményekkel. A WESSLING egy nemzetközi laboratóriumi hálózat, Magyarországon több, mint 25 éve szolgáltat megbízhatóan a hazai piacon a környezet-, az élelmiszer- és a gyógyszervizsgálatok területén.

Élelmiszervizsgáló laboratóriumunk most

projekt koordinációs munkatársat

keres!

Mit fogsz nálunk csinálni?

Feladataid közé fog tartozni a kapcsolattartás partnereinkkel írásban és telefonon keresztül, a laboratóriumi információs rendszer segítségével tájékoztatást nyújtasz megrendeléseikkel kapcsolatban. Árajánlatokat és előlegbekérőket fogsz készíteni, továbbá szakmai segítséget biztosítasz az érdeklődőknek.

Mit csinálunk mi?

Az ország egyik legjobban felszerelt élelmiszervizsgáló laboratóriumában széleskörű élelmiszer-analitikai módszereket alkalmazunk a kémiai-fizikai elemzésektől az érzékszervi vizsgálatokon át a mikrobiológiai és a molekuláris biológiai elemzésekig.

Mire van szükséged az állás betöltéséhez?

Szakirányú felsőfokú végzettségre (Élelmiszermérnök BSc / Biomérnök BSc), aktív angol nyelvtudásra szóban és írásban, illetve alapvető számítástechnikai ismeretekre. Segíteni fogja munkádat, ha rendelkezel az alábbi kompetenciák bármelyikével, esetleg mindegyikével: jó kommunikációs készség, együttműködés, rugalmasság, elhivatottság. Előnyként értékeljük és a kiválasztásnál figyelembe vesszük, ha rendelkezel hasonló területen szerzett tapasztalattal, de pályakezdők jelentkezését is várjuk.

Mit ajánlunk még neked (a fizetésen túl)?

Stabil vállalati hátteret, remek, modern munkakörnyezetet, folyamatos fejlődési lehetőséget és cafetéria-juttatást. Figyelem, a meghirdetett munkalehetőség hosszútávra szól! Munkaidő/munkarend: heti 40 óra/rugalmas.

Érdekelnek a részletek?

 • Szuper munkakörnyezet:
  • A WESSLING Tudásközpont egy modern, impozáns épület Újpesten (1045 Budapest, Anonymus u. 6.)…
  • …a 21. század követelményeinek minden szempontból megfelelő eszközparkkal és technikai feltételekkel,
  • ahol fiatalos közeg, jó hangulatú csapat, támogató munkahelyi légkör vár
 • Folyamatos szakmai képzések és Karrier Management Program
 • Prémiumrendszerünknek köszönhetően éves szinten összességében plusz egy havi fizetésnek megfelelő összeget kaphatsz, amennyiben teljesíted az évközi személyre szabott prémiumfeladataidat
 • Cafetéria-juttatás, szűrővizsgálatok, kedvezményes sportolási lehetőség (AYCM SportPass)

 

Mit kell tudni még a WESSLING-ről?

Az Európában és Kínában található 26 telephelyünk mindegyike szoros kapcsolatban áll a másikkal, alkalmazottainkat sokrétű, igényes feladatok kötik össze. A nemzetközi hálózat előnyeiből Te is részesülhetsz.

Komolyan vesszük a környezet- és egészségvédelem, valamint az élelmiszer-biztonság területén vállalt társadalmi felelősségünket: rendszeresen szervezünk izgalmas oktatási programokat, kommunikációs kampányokat, szakmai rendezvényeket, konferenciákat, amelyekben örömmel fogadjuk a Te részvételedet is, itt, a WESSLING Tudásközpontban.

Állás, munka területe(i):

 • Mérnök
 • Speciális mérnöki területek
 • Mezőgazdaság, Környezet
 • Mezőgazdaság, Élelmiszeripar

Szükséges tapasztalat:

 • Mindegy, vagy nem igényel tapasztalatot

Szükséges végzettség:

 • Főiskola

Szükséges nyelvtudás:

 • Angol (Középfok/kommunikációképes szint)

Foglalkoztatás jellege:

 • Teljes munkaidő

Munkavégzés helye:

1045 Budapest, Anonymus u. 6.

Jelentkezés módja:

Jelentkezni a "Jelentkezem" gombra kattintva lehet.
 

Jelentkezési határidő: 2020.12.10.

 

Adatkezelési tájékoztató

Amennyiben pályázatoddal megkeresed Társaságunkat, úgy a szakmai önéletrajzba, illetve a motivációs levélbe foglalt személyes adataidat a WESSLING Hungary Kft. kifejezett hozzájárulásod alapján, szigorúan célhoz kötötten kezeli, azt a WESSLING magyarországi cégcsoport tagjain kívül harmadik személy részére az adatkezelés időtartama alatt nem adja át. Az adatkezelés hozzájárulásodnak a kifejezett visszavonásával, illetve a pályázati eljárást követően anélkül is automatikusan lezárul. A beérkező önéletrajz és motivációs levél törlésére a tárgyévet követő év március 01. és május 31. napjai közötti időpontban, külön felhívás hiányában is sor kerül.

Cégnév: Wessling Hungary Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK