Megváltozott munkaképességű
Munkádra igényes vagy, a részletekben is elmerülsz, és szívesen irányítasz egy kisebb csapatot? Nemzetközi kereskedelemmel, logisztikával és mezőgazdasági termeléssel foglalkozó cégcsoportunk szarvasmarha telepeire (Bugyi, Felsővány, Nagyalásony) található tehenészeti telephelyére keressük talpraesett műszakvezető munkatársunkat. Milyen feladatokra számíthatsz? - felügyeled és koordinálod a fejő és állatgondozó munkatársak napi munkáját - felügyeled az állatok tartását, takarmányozását és napi háromszori fejését, valamint a fejőház működését - ellenőrzöd az állattartó helyeket, és fenntartod azok rendezett környezetét - koordinálod az állatok ki- és beszállítását - naprakészen adminisztrálsz, jelentéseket készítesz a vezetőség felé Milyen feltételekre számíthatsz? - telephelyünkön modern, 60 fős karusszellel dolgozunk - holland tulajdonú 700 fős cégcsoportunk a felelős állattartás iránt elkötelezett - bejelentett, határozatlan idejű, teljes munkaidős munkaviszonyt kínálunk - munkavégzés helye: Bugyi, Felsővány, Nagyalásony (gépjárművel megközelíthető telephely- munkába járás költségtérítés: 15 Ft/km) - szükség esetén szállást biztosítunk Mit várunk tőled? - szarvasmarha tartásban szerzett tapasztalattal, legalább középfokú végzettséggel rendelkezel, és elkötelezett vagy az állatok jóltartása iránt (agrár szakmai végzettség és vezetői tapasztalat előny) - magabiztosan kezeled az irodai szoftvereket - nyitott és gyakorlatias vagy, jó szervezőkészséggel, problémamegoldó képességgel rendelkezel Jelentkezz hozzánk! Ha a fentiekből magadra ismertél, küldd el jelentkezésed bruttó bérigényed megjelölésével. Pályázatod beküldésével automatikusan hozzájárulsz önéletrajzod és személyes adataid kezeléséhez a Hunland cégcsoport szervezeti egységein belül. A beérkezett pályázatokat, amennyiben a pályázó másként nem rendelkezik, adatbázisunkban elhelyezzük, a törvényi követelményeknek megfelelően őrizzük, harmadik fél részére nem adjuk át, és a beérkezéstől számított 1 év múlva töröljük.
Cégnév: Hirdetésben megadva
Kapcsolattartó: Hunland Group Golding Kft.
Jelentkezés telefonon: +36701985151
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Műszakvezető Komárom-Esztergom megye

A késztermék kifogástalan minőségének biztosítása Irányításával biztosítja a kieső idők minimalizálását, a rendelkezésére álló erőforrások maximális ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Műszakvezető Baranya megye

Termelési terv teljesítése Műszakok átadása, átvétele, indítása és leállítása A hozzá tartozó műszak teljes körű koordinálása, irányítása, valamint ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE