Partnerünk több mint 150 éves múlttal rendelkező nemzetközi nagyvállalat. Alaptevékenységeik az egészségvédelem és a mezőgazdaság. Az emberek és növények egészségét szolgáló innovatív termékeik és szolgáltatásaik mellett kutató-fejlesztő tevékenységükkel is hozzájárulnak ahhoz, hogy megtalálják a megoldást korunk legégetőbb kihívásaira.Laboros diák gyakornoki pozícióba várjuk diákok jelentkezését! Feladatok:Repce vetőmag palántázása: csírapapírba helyezése, a csírapapír előkészítéseEredmény rögzítés az SAP rendszerbeEhhez kapcsolódó adminisztráció elvégzése, Elvárások:Nappali tagozatos aktív/passzív hallgatói jogviszonyH-P.-ig tartó munkarend vállalásaPrecíz, megbízható munkavégzés, Br. 1450 Ft/óraRugalmas szabadságkezelésCsaládias, nyugodt környezet
Cégnév: Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Laboráns | Nagyigmánd Komárom-Esztergom megye

A labor tápérték vagy kromatográfiás egységében, a megrendelt laboratóriumi vizsgálatok elvégzése a minőségirányítási követelményeknek megfelelően.

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Laboráns Veszprém megye

Baromfi szalmonella-mentesítésével, és a baromfi-egészségüggyel kapcsolatos mikrobiológiai, és ELISA vizsgálatok/szerológiai vizsgálatok elvégzése, ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE