
MEGBÍZÓNK:
DINAMIKUSAN FEJLŐDŐ, TRENDI ÉTTEREMLÁNC
KÖZPONTI OPERÁCIÓS IGAZGATÓ - Étteremlánc
Rövid leírása
Feladata az étteremlánc teljeskörű operatív felügyelete, a profitabilitás és stabilitás biztosítása, a színvonalas működtetés megtartása mellett.
- A hazai és külföldön nyíló éttermek étel és ital koncepciójának betartása és betartatása, a standardek felügyelete
- Az éttermek tisztaságának és kondíciójának megtartatása, az étterem vezetők irányításán keresztül
- A gazdaságos és stabil működés biztosítása minden étteremben
- Készletgazdálkodás
- Munkaerő-gazdálkodás
- Vendég elégedettség mérése, negatív visszajelzések kivizsgálása, megválaszolása
- Rendszeres belső auditok végrehajtása
- A bejövő számlák rendszeres ellenőrzése a pénzügy osztállyal együttműködve.
- Értékesítési stratégia kidolgozása, szoros együttműködés a sales-en dolgozó kollégákkal
- Üzleti partnerekkel, beszállítókkal kapcsolattartás.
- Riportok készítése, a vezetőség és a tulajdonosi kör rendszeres informálása
Elvárások:
- Vendéglátóipai vagy közgazdasági végzettség
- Étteremlánc központi működtetésében megszerzett releváns szakmai gyakorlat
- Kiváló angol nyelvtudás
- Rendszerszemlélet, támogató, következetes vezetői stílus
- Megbízhatóság, rugalmasság
- Pozitív kisugárzás, gondolkodásmód
- Utazási hajlandóság
Ajánlat:
- Piacképes juttatási csomag
- Szakmai kihívások, folyamatos fejlődés, bővülés
- Stabil hátterű, hosszú távú munkalehetőség
- Aktív részvétel a külföldi terjeszkedésben
Foglalkoztatás helye:
Budapest
Állás, munka területe(i):
- Vendéglátás, Hotel, Idegenforgalom
- Éttermi vendéglátás
- Vendéglátás, Idegenforgalom vezető
- Mezőgazdaság, Környezet
- Mezőgazdaság, Élelmiszeripar