Miskolc a te helyed

Olyan munkahelyen szeretnél dolgozni, ahol a vállalati célok és sikerek elérése mellett a saját karriercéljaid is teljesülhetnek?

Mi hiszünk a jól szervezett, őszinte emberi kapcsolatokon alapuló együttműködésben, amely során hatékony és eredményes munkával érjük el a közösen kitűzött célokat!

Váltsd valóra nálunk elképzeléseidet és építsd velünk karriered, mint

KÖRNYEZETVÉDELMI MÉRNÖK!

Fontos szereped lesz a hulladék-és környezetvédelmi terv, valamint a környezetvédelmi szabályzat naprakészen tartásában, valamint a szabályzatban rögzített rendelkezések betartásának ellenőrzésében. Emellett a kapcsolódó dokumentáció kezelése, a hatósági adatszolgáltatás, valamint a bevallások elkészítése tartozik majd a jövőbeni feladataid közé.

Ezen felül az energetika, az energiagazdálkodás, a fenntartható fejlődés is egyre meghatározóbb szerepet tölt be a vállalatcsoportunk életében – számítunk szakértelmedre és szakmai iránymutatásodra, hogy csökkentsük ökológiai lábnyomunkat és növeljük környezettudatosságunkat!

A munkakör betöltéséhez elengedhetetlen a környezetvédelmi, vagy hulladékgazdálkodási felsőfokú végzettség. Fontos továbbá, hogy az elsajátított szakmai alapokat hatékonyan és eredményesen tudd használni a gyakorlatban is. Úgy gondoljuk, hogy ehhez legalább 5 éves szakmai tapasztalat szükséges.

A pályázatok értékelésekor előnyt jelent az energetikai szektorban és az energiagazdálkodásban szerzett szakmai tapasztalat.

Fontos továbbá, hogy angol nyelven magabiztosan kommunikálj írásban és szóban egyaránt, mert napi rendszerességgel kell majd használnod a leányvállalatokkal történő egyeztetések alkalmával. Az érvényes vezetői engedély és a gépjárművezetői rutin szintén szükséges a mindennapi munkavégzéshez. 

És a legfontosabb: hozd az ötleteidet, hívd fel a figyelmet a jogszabályi változásokra, és fogalmazz meg megoldási és/vagy fejlesztési javaslatokat!

 

CSAPATUNKBAN VAN AZ ERŐNK!

Ezért kiemelten fontos számunkra a pozitív munkahelyi légkör és családias hangulat megőrzése, amelyhez konstruktív és megoldásorientált hozzáállásoddal, illetve nyitott, őszinte és barátságos személyiségeddel Te is hozzájárulhatsz.

Weboldalunk Karrier menüjében böngészve betekinthetsz vállalatunk kulisszái mögé, megismerheted, hogy a versenyképes bérezésen túl milyen kezdeményezéseket, programokat, plusz juttatásokat biztosítunk kollégáink számára, amelyekkel az elkötelezett, siker-és eredményorientált munkatársainkat hosszú távon meg tudjuk tartani a vállalatunknál.

Ha pedig szeretnél megismerkedni fenntarthatósági eredményeinkkel, céljainkkal és az ehhez szükséges konkrét vállalati lépéseinkkel, tekintsd meg ESG riportunkat, vagy látogass el a masterplastfenntarthatosag oldalra!

Úgy érzed, hogy állásajánlatunk a Te lehetőséged? Akkor jelentkezz még ma!

Állás, munka területe(i):

  • Mezőgazdaság, Környezet
  • Környezetvédelem, Vízgazdálkodás
Cégnév: MASTERPLAST Nyrt.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK