Komissiózó raktáros (Budapest)

Új komissiózó raktáros munkatársunkat keressük a központi raktárunk csapatába. Logisztikusaink gondoskodnak róla, hogy a megfelelő eszköz, a megfelelő időben, a megfelelő helyen legyen. Az egyre növekvő ügyféligény kiszolgálása mind a szállítás, mind a raktározás területén olyan munkavállalókat igényel, akik képesek a nagy nyomás alatt is kiválóan teljesíteni.

Cégünk, a Profirent Gépkölcsönző Kft. az ország legnagyobb gépkölcsönző társasága. Elsősorban építőipari, mezőgazdasági gépek bérbeadásával, és emellett eszközértékesítéssel is foglalkozunk. Küldetésünk, hogy különböző gépek, eszközök és megoldások biztosításával a lehető legjobb szolgáltatást és minőséget nyújtsuk ügyfeleink számára, hogy egyszerűbbé tegyük céljaik megvalósítását.

Mivel foglalkozunk, és mire számíthatsz, ha csatlakozol a csapatunkhoz?

6 fős csapatunkba keressük új komissiózó raktáros munkatársunkat.

 • A széleskörű bérgép paletta átfogó ismeretének elsajátítása után, a központi raktár csapatának többi tagjával együtt szolgáljátok ki külsö és belső ügyfeleinket egyaránt.
 • A központi raktár csapatának vezetőjét Jánosnak hívják, aki céltudatosnak, következetesnek, és  kicsit szigorúnak is tartja magát, de mindemellett mindig számíthatsz a támogatására.
 • Fő feladataid közé tartozik, hogy a 18 telephelyünknek szánt árut a raktárunk különböző pontjairól összekészítsd kézi erővel, békával vagy targoncával, a bevételezett áruk fizikai elrakodása, GEDA és a munkaruha raktár kezelése, továbbá részt veszel az évi 2 leltárunkon is. Emellett a raktári tárhely folyamatos optimalizálása és a különböző területeinkkel való kapcsolattartás is a feladatkörödet képezi.

Mikor érdemes erre a lehetőségre jelentkezned?

 • Ha középfokú végzettséggel, raktározásban szerzett tapasztalattal rendelkezel.                            
 • Ha anyagmozgatási ismereteket és tapasztalatokat szereztél.
 • Ha rendszeretet, precíz, pontos munkavégzés, jó kapcsolatteremtő képesség és ügyfélközpontúság jellemez és jó csapatjátékosnak tartod magad.
 • Ha targonca kezelői jogosítványod (vezetőüléses – 3324) van.
 • Előny, ha PDA használatában szerzett tapasztalatod van.

Milyen körülményekre számíthatsz:

Az állás betöltése teljes munkaidőben (napi 8 órában) lehetséges, a munkaidő hétfőtől péntekig 7:00-15:30-ig tart. 

Irodánkat Budapest X. kerületében, a Jászberényi út 82/A szám alatt találod. Ha tömeg közlekedsz, akkor jó hír, hogy a buszmegálló az épületünk előtt található, az autóval munkába járóknak pedig zárt parkolót biztosítunk.

Miért éri ez meg neked?

 • 100%-ban bejelentett, kiszámítható, korrekt bérezést kapsz, ahol minden hónap 5-ig garantáltan a számládra érkezik a munkabéred.
 • 13. havi fizetést is adunk, amit belépésedkor a szerződésedbe is foglalunk.
 • Közösségi közlekedés esetében (MÁV, Volán) 100%-ban térítjük munkába járásodat, amennyiben Budapest közigazgatási határán kívülről érkezel. Gépkocsival történő munkába járás esetén 30 Ft/km-rel támogatjuk a bejárásodat, szintén a Budapest közigazgatási határán kívülről érkezőknek.
 • Biztonságos és hosszú távú karrierlehetőséget kínálunk neked, hiszen cégünk az ország legnagyobb gépkölcsönző társaságaként több mint 30 éve szolgálja ki ügyfeleit.
 • Biztosítjuk a munka és magánélet egyensúlyát, családbarát munkahelyet.
 • Belépésedkor a munkavégzésedhez elengedhetetlen eszközöket, modern infrastruktúrát nyújtunk (céges telefon, céges munkaruházat).
 • Része lehetsz egy jó hangulatú, sokszínű csapatnak, amit évente több céges rendezvénnyel igyekszünk erősíteni (közös bulik, fagyizások, karácsonyi parti), ahol a tanulás és a szórakozás is helyet kap.
 • Szakmai fejlődési lehetőséget kínálunk, ingyenes szakmai képzéseken pl.: gépkezelői tanfolyamon vehetsz részt.
 • Parkolóval, ebédlővel, közösségi helyiségekkel felszerelt irodát biztosítunk.
 • A sport szerelmeseinek külön bérelt teremben kosárlabdázási lehetőséget kínálunk, illetve részvételi lehetőséget akár a Bécs maratonon is.

Mi történik, miután jelentkezel?

Amennyiben megfelelőnek tartjuk a szakmai háttered, egy személyes interjúra fogunk meghívni a HR generalistánkkal és a szakmai vezetőnkkel. Ez egy kb. 45-60 perces beszélgetés lesz az irodánkban, ahol lehetőséged lesz megnézni a környezetet és beleszagolni a hangulatba.

 

A PROFIRENT Gépkölcsönző Kft. mindig a legmegfelelőbb jelöltet igyekszik megtalálni, tekintet nélkül a jelölt faji és etnikai hovatartozására, politikai beállítottságára, vallására vagy filozófiai meggyőződésére, szakszervezeti tagságára, egészségére vagy szexuális életére. Kérjük, ne küldj részünkre olyan önéletrajzot, motivációs levelet vagy más mellékletet, amely a következők valamelyikét vagy mindegyikét tartalmazza: fénykép, érdeklődési kör, hobbi, egyéb olyan adat, amely nem releváns a munkaviszony létesítése, teljesítése, megszűnése szempontjából. Továbbá arra kérünk, hogy ne ossz meg velünk semmilyen az előző, vagy jelenlegi munkahelyeddel kapcsolatos üzleti titkot vagy vállalati információt. Személyes adataidat a GDPR (EU 2016/679 sz. rendelete), valamint a hatályos nemzeti jogszabályok és hatósági állásfoglalások, ajánlások alapján kezeljük a pozíció betöltéséig, vagy azt követően a Te önkéntes hozzájárulásoddal, a hozzájárulásban meghatározott célból és ideig, ha adtál ilyen hozzájárulást. További információt külön adatkezelési tájékoztatóban találhatsz.

Köszönjük a közreműködésedet!

Cégnév: PROFIRENT Gépkölcsönző Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
FRISS HASONLÓ ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

HASONLÓ ÁLLÁSOK
Raktáros Bács-Kiskun megye

Kézi és gépi anyagmozgatás; Áruátvétel, -kiadás, -összekészítés, járműre rakodása; Árumozgáshoz kapcsolódó adminisztráció elvégzése; Raktári ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE