MÁVIPROD Magyarország Kft.
Munkatársat keresünk

Irodai alkatrész értékesítő

pozícióba.
A MAVIPROD cégcsoport Magyarországon 12 éve képvisel ipari motor- és áramfejlesztő gyártót, valamint értékesíti saját fejlesztésű mezőgazdasági és erdészeti erőgépeit. A cég háttere rendkívül stabil, folyamatos fejlesztése és bővülési tervek teszik lehetővé a motivált kollégák előrelépését. 

Főbb feladatok, munkák:

Ipari és mezőgazdasági területen alkalmazott, dízel üzemű motorok alkatrész ellátását támogató munkatársat keresünk. A feladat a komplett értékesítési lánc kezelése a beszerzési folyamattól egészen az alkatrészek kiszolgálásáig. Beszállítói egyeztetés külföldi partnerekkel írásban, logisztikai folyamatok kezelése és ajánlatkészítés, megrendelések feldolgozása.

Az álláshoz tartozó elvárások:

Elsősorban minőségi műszaki ismeretek a dízel motorok működését illetően, továbbá értékesítési folyamatok alapszintű ismerete, valamint a pontos adminisztráció. A beszállítói kommunikáció elengedhetetlen feltétele az angol nyelvtudás (legalább írásban). 

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

Hasonló területen szerzett tapasztalat.

Amit kínálunk:

Kiszámítható, hosszabb távon is tervezhető fix bérezést kínálunk teljesen hivatalos formában, ugyancsak kötött munkaidővel, túlórák nélkül (hétköznapokon 8:00-16:30 közötti munkavégzés). A munkakörnyezet magas színvonalú, folyamatos munkavégzés mellett kényelmesen ütemezhető.  

Állás, munka területe(i):

  • Értékesítés, Kereskedelem
  • Értékesítési munkatárs

Szükséges tapasztalat:

  • 1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges végzettség:

  • Középiskola

Szükséges nyelvtudás:

  • Angol (Középfok/kommunikációképes szint)

Foglalkoztatás jellege:

  • Teljes munkaidő

Munkavégzés helye:

2038 Sóskút, Bolyai János utca 8.

Jelentkezés módja:

Angol és magyar nyelvű önéletrajzát várjuk jelentkezéskor.
Cégnév: MÁVIPROD MAGYARORSZÁG KFT.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK