Ír tulajdonú vállalatunk már több évtizede kiemelt szereplője a mezőgazdasági gépek piacának, termékeink a világ több mint 50 országában segítik a gazdálkodók munkáját. A cég dinamikusan fejlődő szolnoki gyáregységébe keresünk hegesztő munkatársakat.Miért érdemes nálunk dolgozni?Mert mi a McHale-nél erősen hiszünk abban, hogy a dolgozónk a legértékesebb erőforrásunk, ezért odafigyelünk munkatársainkra, a kiváló juttatásokra, az igényes munkakörnyezetre és a biztonságos munkavégzésre., Acélból készült gépalkatrészek összeállítása és hegesztése a kiadott munkautasítások alapján.Hegesztés után az alkatrészekre előírt ellenőrzési feladatok elvégzése., Minőségorientált, felelősségteljes munkavégzésKét műszakos munkarend vállalása, , Versenyképes jövedelemKiemelkedő cafetériaJelenléti jutalomTámogatott melegétkezésÉlet-, egészség- és balesetbiztosításMunkába járás támogatásaStabil, hosszú távú munkalehetőségSzakmai fejlődési lehetőségIgényes munkakörnyezet
Cégnév: McHale Hungária Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Lakatos-hegesztő Hajdú-Bihar megye

Kisebb egyedi mezőgazdasági gépek és alkatrészek, ill. vegyes acélszerkezetek megmunkálása, lakatos, szerkezet-, és géplakatos munkák elvégzése. ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Lakatos-hegesztő Hajdú-Bihar megye

A vasútállomástól 10 perc sétára elhelyezkedő, 25 éves múltra visszatekintő, hazai, európai és tengerentúli piacra termelő, 100 %-ban ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Hegesztő Jász-Nagykun-Szolnok megye

Acélból készült gépalkatrészek összeállítása és hegesztése a kiadott munkautasítások alapján. Hegesztés után az alkatrészekre előírt ellenőrzési ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Hegesztő - Csorna Győr-Moson-Sopron megye

Hegesztő pozícióba keresünk dolgozókat csornai partnerünkhöz. Feladatok: Mezőgazdasági gépek szerkezetének hegesztése Elvárások: Hegesztő végzettség ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE