A Fuchs-Tej Kft. múltja már 2004-re visszanyúlik. 2006-ban Fuchs Imre az alapító, elindította a tejtermelő kisüzemét Pest megyében, Valkó településen. Céljuk a folyamatos fejlődés, és az általuk készített természetes kecske és tehén-tejtermékek szélesebb körben való elterjesztése. Az új munkatárs feladatai lesznek: - a karámok, etetőutak tisztántartása, az állatok számára megfelelő alom biztosítása; - istálló kitakarítása, tisztántartása; - szalmabálák traktorral való mozgatása; - takarmányos brigádnak segédkezik az egyéb munkák elvégzésében; - egyéb a telepvezető, ill. a mindenkori műszakvezető által meghatározott munkák végrehajtása. Amire a munkakör betöltéséhez szükség van: - a munkakör betöltéséhez elengedhetetlen korábban szerzett traktor vezetési és kezelési tapasztalat - érvényes tüdőszűrő igazolás - traktoros és gépkezelői jogosítvány A munkavégzés helye: 2114 Valkó A munkavégzés ideje: 5:00 – 19:30 (7 naponta műszakváltás) Fizetés: megállapodás alapú. Az önéletrajzok kiértékelése után személyes elbeszélgetésre kerül sor.
Cégnév: Hirdetésben megadva
Kapcsolattartó: Fuchs-Tej Kft.
Jelentkezés telefonon: +36205902946
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Traktoros, gépkezelő Komárom-Esztergom megye

Esztergom-kertvárosi telephelyünkre keresünk önállóan dolgozni tudó gépkezelő munkatársat. A munkaviszony határozott időre, 3 hónap próbaidővel ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Traktoros Heves megye

Az erőgépek működtetése, a Kompolt és Tass-Pusztai Kísérleti Üzem területein szükséges mindennemű gépi és egyéb fizikai munka elvégzése ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE